Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Braziliaanse MMA-vechtster slaat rukkende gluurder in elkaar tijdens sexy fotoshoot

Geplaatst

op

door

MMA-vechtster Joyce Vieira heeft een gluiperd in elkaar gebeukt nadat zij hem betrapte op masturberen tijdens haar fotoshoot. Dat vertelde de 27-jarige dame aan meerdere media, waarna het nieuwtje zich als een lopend vuurtje over social media verspreidde.
Vieira, een amateur MMA-vechtster, is daarnaast ook een bikinimodel. Tijdens een fotoshoot van vorige maand spotte haar een crew een man in de struiken. Die man was, volgens de crew en Vieira zelf, overduidelijk met zichzelf aan het spelen. 

Binnenboord houden
Dit kon Vieira niet accepteren, waarna ze de shoot stopte en de man met zijn achterlijke gedrag confronteerde. De boosheid in haar nam over waarna ze hem stevig in elkaar sloeg.

Joyce Vieira pakt de masturbator aan
1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Maelenne

wat een viezerik. hij moet opgesloten worden. als hij zijn tollie wilt trekken moet hij dat thuis doen niet in het openbaar. het moet strafbaar gemaakt wordenAdvertentie

Buitenland

Reisbeperking vrouwen Saudi-Arabië opgeheven

Geplaatst

op

door

Saudi-Arabië is begonnen met het opheffen van de reisbeperkingen die golden voor vrouwen in dat land. Tot nu toe mochten volwassen vrouwen alleen met toestemming van de overheid zelfstandig reizen.

De versoepeling van de reisregels was al eerder aangekondigd en vormt onderdeel van een reeks hervormingen die vrouwen meer bewegingsvrijheid moeten geven in het van oorsprong aartsconservatieve islamitische koninkrijk.

Zo werd vorig jaar al het verbod voor vrouwen om een auto te besturen opgeheven.

Lees verder

Buitenland

Italië dirigeert migrantenschip naar Sicilië

Geplaatst

op

door

Een Italiaanse aanklager heeft beslag gelegd op het vluchtelingenschip Open Arms. Het vaartuig is richting Sicilië gedirigeerd, alwaar de ongeveer tachtig opvarenden naar verwachting dinsdagavond van boord zullen gaan. Volgens een bron bij de Italiaanse justitie is dit besloten vanwege de “moeilijke omstandigheden” aan boord.

De opvarenden zitten al een kleine drie weken op het schip. De afgelopen dagen lag het voor anker nabij Lampedusa, maar Italië weigerde de migranten toe te laten.

Het leek erop dat de vluchtelingen naar Spanje zouden worden overgebracht. Dat land had beloofd zich te ontfermen over de mensen en ze met een Spaans schip te vervoeren naar haven van Palma de Mallorca, zei de Spaanse regering in een verklaring. Dat moest een einde maken aan de impasse rond het schip dat na negentien dagen op zee bij het Italiaanse eiland Lampedusa is gestrand.

Lees verder

Meest gelezen

X