Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Bollywood reageert geschokt op zelfmoord Sushant

Geplaatst

op

Sushant Singh Rajput 1100x

Sushant Sing Rajput, Bollywood acteur is vandaag dood aangetroffen in zijn appartement in Mumbai. Hij heeft zelfmoord gepleegd. Bollywood reageert geschokt op het nieuws van de acteur. Zijn carrière begon op televisie en groeide uit tot een TV-ster dankzij zijn werk in de serie Pavitra Rishta.

Met de film Kai Po Che maakte hij Bollywood- debuut. Later is hij iets populairder geworden met de films MS Dhoni, PK en Kedarnath. Chhichhore was zijn laatste film. – Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Aida nurmohamed
dinsdag 16 juni 2020 02:46

Diep geschoktAdvertentie

Buitenland

Australische stad krijgt opnieuw bevel tot sluiting omdat coronavirusgevallen toenemen

Geplaatst

op


De op één na grootste stad van Australië, Melbourne, heeft zijn vijf miljoen inwoners voor de tweede keer opgesloten nadat ze een recordvloed aan nieuwe gevallen van het coronavirus registreerden.

Inwoners van de stad en verschillende omliggende steden moeten zes weken in hun huizen blijven, behalve om essentiële redenen zoals werk, lichaamsbeweging, boodschappen doen en gezondheidszorg, vertelde premier Daniel Andrews, van de staat Victoria, dinsdag aan verslaggevers.

Gezondheidsfunctionarissen schrijven meer dan de helft van Victoria’s 772 actieve coronavirusgevallen toe aan overdracht door de gemeenschap, meldde de krant.

Scholen zullen de heropening van klaslokalen uitstellen en het afstandsonderwijs voortzetten tijdens de duur van de sluiting, terwijl restaurants zullen overschakelen op afhaalservice, meldde de BBC.

Victoria sloot ook de grens met New South Wales en voegde militaire patrouilles toe om illegaal reizen te voorkomen. De laatste keer dat de twee staten hun grenzen voor elkaar sloten, was tijdens de Spaanse grieppandemie in 1919, meldde Reuters.

Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Braziliaanse president besmet met coronavirus

Geplaatst

op

Brazil's Supreme Court Files A Request To Seize President Bolsonaro's Phone

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro is positief getest op het coronavirus. Dit is eerder als een klein griepje aangekomen. Eerder deze week vertoonde hij een hoge lichaamstemperatuur. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een vierde test van het staatshoofd die als positief binnen kwam.

Eerder heeft Bolsonaro aangegeven dat het maar om een kleine griepje gaar en dat hij niet ernstig getroffen zou worden door het virus. Ook heeft hij de regionale gouverneurs op aangedrongen de beperkingen te verminderen. Dit zou de economie volgens hem schaden. De regels voor het dragen van een gezichtsmasker heeft hij maandag nog verminderd. De eerder testen die het staatshoofd is ondergaan waren volgens hem negatief. – Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen