Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Bijna 10 miljoen Fransen keken naar eerste WK-duel

Geplaatst

op

door

De openingswedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen, tussen gastland Frankrijk en Zuid-Korea, is door bijna tien miljoen Fransen bekeken: 9,83 miljoen mensen. Frankrijk heeft ongeveer 67 miljoen inwoners. Het is een record voor een vrouwenwedstrijd van Frankrijk. Ter illustratie: tijdens het WK van 2018 keken 12,6 miljoen mensen naar de eerste wedstrijd van de Franse voetballers, tegen Australië.

De Franse voetbalsters begonnen goed aan het WK in eigen land. De Aziatische vrouwen werden met 4-0 verslagen. De wedstrijd in het Parc des Princes werd bijgewoond door 45.261 mensen en ook dat is een record.

bron:ditjesendatjes

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Seedorf en Kluivert winnen met Kameroen

Geplaatst

op

door

Bondscoach Clarence Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert hebben met Kameroen de eerste groepswedstrijd bij de Afrika Cup in Egypte gewonnen. De titelhouder versloeg Guinee-Bissau met 2-0.

In het doel van Kameroen kreeg Andre Onana niet zoveel te doen. Hoewel hij wel betrokken was bij twee riscico’s acties. In de 37e minuut zat hij, zonder gevolgen, naast een hoge voorzet en kort na de rust ging hij, opnieuw zonder averij, bij het uitverdedigen in de fout. In de 73e minuut zag Onana een kopbal van Piqueti op de paal belanden.

Kameroen speelt zaterdag in de tweede poulewedstrijd tegen Ghana. Benin is de derde tegenstander.

Patrick Kluivert (L) en Clarence Seedorf (R)

Lees verder

Buitenland

Vanaf 2 augustus nieuwe vliegroute voor Caribbean Airlines

Geplaatst

op

door

Caribbean Airlines vliegt vanaf 2 augustus 2019 tussen Curaçao en Trinidad. Twee keer per week zal de nieuwe lijndienst uitgevoerd worden. Op de maandag en de dinsdag kunnen passagiers vluchten verwachten. Op deze zelfde route is Surinam Airways actief.

Voor Curaçao zal deze route uitstekende verbindingen bezorgen met Barbados, Grenada, Guyana en New York, schrijft de Curaçao Hotel & Tourism Association (CHATA).

Welke vliegtuigtype ingezet zal worden is nog niet bekend.

Lees verder

Meest gelezen

X