donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

Beyoncé nieuwe Grammy-recordhouder

lees ook ...

Tik Tok is onder vuur

Gebruik van Tik Tok door ambtenaren is verboden in een aantal landen. Chinese medewerkers hadden toegang tot gegevens van gebruikers in westerse landen. Deze medewerkers hebben ook banden met de chine...

Beyoncé heeft bij de uitreiking van de Grammy Awards in Los Angeles vier nominaties verzilverd. Hiermee is zij een gevestigde recordhouder en heeft in totaal 32 Grammy’s op haar naam staan.

Beyonce bedankte op het podium haar ouders haar man Jay-Z en haar kinderen, ook de ‘queer-gemeenschap’ voor het ‘uitvinden van het genre’. De kersverse recordhoudster reageerde geëmotioneerd op haar record: “Ik probeer deze avond niet te emotioneel te zijn’’, zei ze tegen het publiek in de zaal. Vervolgens kreeg Beyonce een staande ovatie onder andere haar man Jay-Z muziekproducent en zakelijk ondernemer was haar persoonlijk aan het toe juichen.

De Amerikaanse won onder meer de award voor beste dance- of elektro-album met Renaissance. Haar nummer Cuff It, in de categorie Beste R&B-nummer viel ook in de prijzen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandBeyoncé nieuwe Grammy-recordhouder