Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Betrokken agent bij arrestatie George Floyd, vrijgelaten

Geplaatst

op

Https Cdn.cnn.com Cnnnext Dam Assets 200604092316 02 George Floyd Police Mugshots

Een van de agenten die betrokken raakte bij de arrestatie van George Floyd, is op borgtocht vrijgelaten. Het gaat om de 26- jarige J. Alexander Keung. Na een betaling van een borgtocht van 750.000 dollar mocht Keung de gevangenis verlaten.

Keung werd vervolgd op beschuldiging van medeplichtigheid bij de moord. Volgens het Amerikaanse strafrecht had de dader wen de intentie om te doden, maar het ging zonder voorbedachten rade. Op die bewuste dag was het Keung zijn derde dag van inwerking als agent.

De keel van George Floyd is eind mei door een politie agent dichtgedrukt met zijn knie. Omstanders hebben dit gefilmd en heeft wereldwijd geleid tot gewelddadige protesten.- Culturu.com

5 Reacties
5 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Arbo1876
zondag 21 juni 2020 11:22

He did not choke him. When EMT comes, he checked pulse in neck, knee did not move. Floyd already told police he could not breathe while STANDING on other side police car. Struggle in car, Floyd on ground. Officers talked about excited delirium and then you have to fixate person. Floyd did have a heart attack.
https://www.youtube.com/watch?v=tmol05Uftv8&feature=youtu.be
I do not think Floyd deserves to become a hero like MLK.
High on drugs, speed-balling, 90% proximal narrowing of
the right coronary artery
https://www.hennepin.us/-/media/hennepinus/residents/public-safety/documents/Autopsy_2020-3700_Floyd.pdf
https://www.ag.state.mn.us/Office/Communications/2020/docs/Complaint_Chauvin.pdf
mainstream media gets some information out of arrest warrant, but ignores other information … Money, money, money.

Marlon
zondag 28 juni 2020 17:07

Vrijgelaten. Als de politieman zwart was en een witte persoon was dood. .dan waren alle agenten in de bak. Of ter dood veroordeeld. Hij mag niet vrij. Hij hoort ook in de bak medeplichtigheid. Moord

Patrick
maandag 29 juni 2020 02:29

Alexander Keung (van Koreaanse afkomst) stond er als een grote suffe zak bij toen zijn rasistische collega een weerloze geboeide man aan het wurgen was. Het is algemeen bekend dat om politie agent in de VS te worden je niet al te slim hoort te zijn. Zie documentaire daarover van Michael Moore. Aspirant agenten die bij een IQ test boven een zeker percentage scoren neemt men niet in dienst. Als ze te slim zijn dan gewenst, dan willen ze na een tijdje ook rechercheur worden of een studie erbij gaan doen om te kunnen promoveren naar een hogere rang. Men… Lees verder »

Patrick
maandag 29 juni 2020 02:33

Hoezo is de slavernij in 1865 in de US afgeschaft? Trump en al die witte rijke boeven zijn de nieuwe slavenhouders. De politie heeft daarbij de functie van slaven drijvers en beulen. In Nederland doen ze alsof ze daar toleranter en beschaafder zijn dan de witte Amerikanen. Maar dat is ook allemaal schijn. Racisme en achterstelling van niet blanken gebeurd in Nederland ook op grote schaal maar men gaat er achterbakser en geniepiger te werk. Dus voor het oog van de wereld lijkt er niets aan de hand in Nederland. Maar er worden steeds meer, niet blanke Nederlanders vaker van… Lees verder »

Patrick
maandag 29 juni 2020 02:33

Presentatoren die op radio en tv in bv sportprogramma’s openlijke racistische opmerkingen maken voor meer kijkcijfers.
En als ze er dan op worden aangesproken dan “hadden ze het niet zo bedoeld”.
Maar wat verwacht je van een volk die zijn geschiedenis van uitbuiting en slavernij van andere volkeren niet wil kennen en die ook weigert aan hun nakomelingen te onderwijzen.Advertentie

Buitenland

WHO meldt wereldwijde recordgroei van coronavirus

Geplaatst

op

Who 4984801 340

Het coronavirus kent een wereldwijde recordgroei. Dit heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gemeld. Er zijn 230.370 infecties gemeld binnen 24 uur. Uit medisch onderzoek is gebleken dat de grootste stijgingen uit de Verenigde Staten komen, gevolg door India, Brazilië en Zuid- Afrika.

In de VS alleen zijn er meer dan 135.000 doden gemeld, en een aantal van 3,3 miljoen geïnfecteerden. In Brazilië meer dan 72.000 doden en 1,9 miljoen geïnfecteerd. Eerder heeft de WHO een record aantal van 228.102 gevallen gemald op 10 juli in de maand juli. – Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Amitabh Bachchan, zoon en schoondochter Aishwarya Rai besmet met coronavirus

Geplaatst

op

Amitabh En Abhishek Bachchan. Foto Indian Express

De 77-jarige Bollywoodacteur Amitabh Bachchan is besmet met het coronavirus. Abhishek Bachchan, de 44-jarige zoon van de acteur, meldde zaterdag via Twitter dat hij net als zijn vader positief getest heeft op het coronavirus. Zowel vader als zoon zouden met milde symptomen zijn opgenomen in een ziekenhuis.

Ook de vrouw van Abhishek, de actrice en voormalig Miss World Aishwarya Rai (44), en haar negenjarige dochter zijn positief getest op het virus. Verschillende media hebben dit zondag gemeld. Het is niet duidelijk of moeder en dochter in het ziekenhuis zijn opgenomen.

De 77-jarige acteur roept iedereen die zich de afgelopen tien dagen in zijn nabijheid heeft bevonden op om zich te laten testen op het virus.

De 46-jarige Rai werd in 1994 uitgeroepen tot Miss World en is sindsdien te zien geweest in verschillende films.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen