Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Barcelona wint met minimaal verschil op Old Trafford

Geplaatst

op

door

MANCHESTER – In een wedstrijd zonder al te veel opwinding heeft Barcelona in de kwartfinale van de Champions League met klein verschil (0-1) gewonnen bij Manchester United. Al na 12 minuten werkte Luke Shaw de bal na een inzet van Luis Suárez wat ongelukkig in eigen doel.

Met de thuiswedstrijd over ongeveer een week in Camp Nou nog te gaan, lijken de Spanjaarden daarmee bijna zeker van een plaats bij de laatste vier. Een ronde eerder echter verloor Manchester United op Old Trafford met ruimer verschil (0-2) van Paris Saint-Germain. In Frankrijk volgde een onverwachte ontsnapping.

Bij de thuisclub was Marcus Rashford, net op tijd fit om mee te doen, de man met de meeste doelpogingen. Twee keer schoot de 21-jarige aanvaller over, twee keer redde Marc-André ter Stegen. Aan Spaanse kant waren Coutinho en Suárez nog een keer dreigend, maar beide keren redde De Gea.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Jongen (16) overlijdt na aanrijding beschonken agent

Geplaatst

op

door

In de Franse Stad Lens reed een agent  tegen de richting in in het centrum. Hij schepte een jongen van 16 op een scooter. Die overleed later in het ziekenhuis

De 30-jarige bestuurder was niet aan het werk. De jongen is vandaag overleden aan zijn verwondingen.

“Het lijkt erop dat hij de scooterbestuurder niet gezien heeft en verleende geen voorrang”, zegt het parket van Auxerre.

 Hij had iets meer dan 1,1 g in zijn bloed ten tijde van het ongeval. 

Lees verder

Buitenland

Nederlander dood door val van klif op Mallorca

Geplaatst

op

door

Een Nederlandse man van ongeveer 60 jaar oud is op het Spaanse toeristeneiland Mallorca om het leven gekomen doordat hij 20 meter omlaag viel op een klif. 

De Spaanse krant Diario de Mallorca meldde dat de man op een reling van een vakantiehuis bij het strand van Cala Vinyes leunde. Die reling begaf het door onbekende oorzaak, waardoor de man omlaag viel.

Het incident gebeurde omstreeks 17.00 uur. Hulpdiensten troffen de man bewusteloos aan. Bij het slachtoffer werd een hartstilstand geconstateerd en gedurende enkele minuten werd tevergeefs geprobeerd de man te reanimeren. 

De politie doet onderzoek naar de staat van de vakantiewoning die de Nederlander had gehuurd. De aanwezige familieleden van de man worden inmiddels bijgestaan door enkele psychologen. 

Lees verder

Meest gelezen

X