Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Barbra Streisand geeft haar Disney aandelen aan dochtertje (6) George Floyd

Geplaatst

op

Img 685484d75ab7 1

Barbra Streisand heeft haar aandelenpakket van Walt Disney aan de 6 jarige dochtertje van de George Floyd gegeven. Gianna is nu aandeelhoudster van Walt Disney.

Op haar social media account is te zien hoe Gianna het document van het aandelenpakket van het entertainmentconcern vast houdt. Gianna bedankt Barbra Streisand voor de schenking van het aandelenpakket Walt Disney. Op de foto is te zien hoe trots Gianna is, ook is er een mooie glimlach van haar te zien.

Kanye West had al eerder aangegeven de volledige studiekosten van Gianna te betalen. Hij heeft voor Gianna een studiefonds opgericht, zodat zij later onbezorgd naar school kan gaan.

Img 6293

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Nico
woensdag 17 juni 2020 04:39

Wauw.. goede mensen bestaan nog wel. Zijn er een paar rotte appels die de wereld haat in brengen

Laura
woensdag 17 juni 2020 07:46

O wat leuk. Ben ik dan van. Weet je ik wens dat ze gelukkig word en dat haar vader vanuit de hemel kan zien dat zijn dochter ondanks de trauma die ze zal hebben door de beelden ..goed terecht komt en dat zoveel mensen om haar gevenAdvertentie

Buitenland

Verenigde Staten officieel uit WHO gestapt

Geplaatst

op

Amerikaanse President Donald Trump. Foto Politico

De Verenigde Staten van Amerika zijn officieel gestapt uit de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dit is gebeurd uit protest tegen de aanpak van de corona-uitbraak. President Donald Trump heeft het parlement intussen van dit besluit, dat hij in mei al had aangekondigd, op de hoogte gesteld. Een hooggeplaatste medewerker van de Verenigde Naties heeft bevestigd dat er een verklaring is binnengekomen.

Het Amerikaanse staatshoofd verwijt de WHO dat die te laat heeft gereageerd en de wereld te laat geïnformeerd over de gevaren. Volgens hem zou de organisatie onder controle staan van het communistische regime in China, waar het coronavirus eind vorig jaar uitbrak. De VS kondigde dinsdag aan zich formeel terug te trekken. Het land draagt zo’n vierhonderd miljoen US dollar per jaar bij.

Joe Biden laat op Twitter weten dat hij dat besluit op de eerste dag van zijn presidentschap ongedaan zou maken. Als Biden, die het in november tijdens de presidentsverkiezingen opneemt tegen Trump wint, zei hij direct weer toe te treden tot de WHO.

De Democraat vindt dat de VS wel lid moet zijn van de WHO. “Amerikanen zijn veiliger als Amerika betrokken is bij het versterken van de wereldwijde gezondheid.” In de VS zijn tot nu toe meer dan drie miljoen besmettingen met het coronavirus vastgesteld. De staat New York, die ongeveer negentien miljoen inwoners telt, is zwaar getroffen door het coronavirus.

Er zijn ruim 32.000 personen aan de gevolgen van het virus overleden. Het aantal besmettingsgevallen is de afgelopen weken aanzienlijk gedaald na strikte beperkingen en hygiënevoorschriften, terwijl het aantal in veel andere staten toeneemt. Vooral in Florida, waar de teller van besmettingen zondag de 200.000 passeerde. Niet lang daarna volgde ook Texas.

Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Australische stad krijgt opnieuw bevel tot sluiting omdat coronavirusgevallen toenemen

Geplaatst

op


De op één na grootste stad van Australië, Melbourne, heeft zijn vijf miljoen inwoners voor de tweede keer opgesloten nadat ze een recordvloed aan nieuwe gevallen van het coronavirus registreerden.

Inwoners van de stad en verschillende omliggende steden moeten zes weken in hun huizen blijven, behalve om essentiële redenen zoals werk, lichaamsbeweging, boodschappen doen en gezondheidszorg, vertelde premier Daniel Andrews, van de staat Victoria, dinsdag aan verslaggevers.

Gezondheidsfunctionarissen schrijven meer dan de helft van Victoria’s 772 actieve coronavirusgevallen toe aan overdracht door de gemeenschap, meldde de krant.

Scholen zullen de heropening van klaslokalen uitstellen en het afstandsonderwijs voortzetten tijdens de duur van de sluiting, terwijl restaurants zullen overschakelen op afhaalservice, meldde de BBC.

Victoria sloot ook de grens met New South Wales en voegde militaire patrouilles toe om illegaal reizen te voorkomen. De laatste keer dat de twee staten hun grenzen voor elkaar sloten, was tijdens de Spaanse grieppandemie in 1919, meldde Reuters.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen