Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Arsenal Women moeizaam langs Liverpool,Miedema scoort 2x

Geplaatst

op

door

Arsenal heeft nog hoop kunnen behouden op een nieuwe landstitel in de Women’s Super League. De ploeg won donderdagavond met 2-3 van Liverpool, maar de overwinning was moeizaam.
De Arsenal Ladies verkeren momenteel niet in supervorm.

Arsenal was geruime tijd koploper in de competitie, maar de laatste tijden verloor het een paar keer wedstrijden. Hierdoor namen de concurrenten Manchester City en Chelsea de strijd in de kop positie over.


Liverpool was voor Arsenal een goede wedstrijd om weer een overwinning te boeken, dit kan de vorm doen wederkeren. Rinsola Babajide zette de thuisploeg nog wel op 1-0, maar na de gelijkmaker van Miedema zette Jordan Nobbs de Londenaren op voorsprong. Rachel Furness scoorde vlak voor rust tegen waarna er met gelijke stand werd gepauzeerd. Uiteindelijk bepaalde Miedema met een rake kopbal 10 minuten voor het eindsignaal de eindstand. 

Na 15 wedstrijden staat Arsenal 3e met 36 punten. City staat bovenaan met 39 punten uit 15 duels. Chelsea is 2e met 38 punten en heeft een wedstrijd minder gespeeld. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Manchester City officieel in beroep tegen zware straf UEFA

Geplaatst

op

door

Manchester City is officieel in beroep gegaan tegen een zware straf van twee seizoenen zonder Europees voetbal. Dat meldt het hof van arbitrage voor sport (CAS) op de eigen website.

De Europese voetbalbond UEFA wil de regerend kampioen van Engeland straffen wegens “ernstige schendingen” van financiële regels. City, dat in handen is van een schatrijke Arabische investeringsgroep, zou bewust veel hogere sponsorgelden hebben opgegeven dan daadwerkelijk het geval was, om zo de inkomsten en uitgaven in balans te krijgen. Ondertussen zou de Abu Dhabi United Group veel geld in de club hebben gepompt.

City is het oneens met de UEFA en kondigde al aan in beroep te zullen gaan. De club hoopt de straf te ontlopen door naar het CAS te stappen. Het hof van arbitrage van sport kan nog niet melden wanneer de zaak wordt behandeld en afgerond.

ANP

Lees verder

Buitenland

Kustwacht Aruba onderschept boot met 5 ton drugs uit Venezuela

Geplaatst

op

door

Culturu.com- De kustwacht van Aruba heeft een uit Venezuela afkomstige boot met 5 ton drugs aangehouden. Het schip, de Aressa, vertrok zondag uit Venezuela en was onderweg naar Griekenland meldden plaatselijke media woensdag. 

De tien opvarenden zijn gearresteerd. Het zouden allemaal Europeanen zijn. Het is niet bekendgemaakt om wat voor drugs het gaat. Venezuela is een belangrijk doorvoerland voor cocaïne geworden. Algemeen wordt aangenomen dat Venezolaanse militairen, politici en functionarissen betrokken zijn bij de internationale drugscriminaliteit.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen