Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Amerikaanse kiescommissie bevestigt kandidaatstelling presidentschap Kanye West

Geplaatst

op

Kanye West

De Amerikaanse kiescommissie heeft de kandidaatstelling voor presidentschap van de rapper Kanye West bevestigd. Hij zal meedoen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Namens de partij BDY heeft hij zich kandidaat gesteld.

In november zal hij nog definitief worden toegelaten zodra hij alle papierwerk heeft ingeleverd. Volgens een opiniepeiling die eerder gedaan is, zou West kansloos zijn, aangezien hij slechts enkele procenten van de stemmen heeft gehaald. – Culturu.com

9 Reacties
9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sami
donderdag 16 juli 2020 14:01

Nee bounty

Kanye East
donderdag 16 juli 2020 14:29

Net als Trump heeft deze vent een heel groot ego en heeft hij ook nergens verstand van. Maar ja Ronald Reagan had het 3 keer geprobeerd en werd het bij 3e poging ook. Was ook zo iemand die niks wist. Liet zich manipuleren door bedrijven en zogenaamde christelijke organisaties. Trump maakte ook geen kans. Dus Kanye West as president.
Wie weet. Een volk verdient de door hen gekozen leider.

Laatst bewerkt op 22 dagen geleden door Kanye East
Ano
donderdag 16 juli 2020 14:55

Neen, hij is zwart buiten maar wit van binnen. Hij is zijn verleden vergeten, zodra donkere mannen met een witte trouwen dan verloven ze hun huidskleur, gewoontes etc denkwijze is blank.

Lady M
donderdag 16 juli 2020 16:29

Hij is blank van binnen. Hij heeft wel de dochter van de vermoorde ffloyd een betaal garantie gegeven dat ze mag studeren. Maar hij is trump aanhanger

Tok
donderdag 16 juli 2020 21:17

Kanye West gaat voor de dochter van George Floyd haar hele opleiding betalen. Mooi hoor. Er zitten een aantal zwarte Amerikanen in de republikeinse partij. Zouden ze gek zijn? Nee hoor. Sommigen doen dit uit opportunisme. Weer anderen doen dit omdat ze denken via de democratische partij geen kans maken om iets in de politiek te kunnen doen. En andere zwarte Amerikanen doen dit uit zelfbehoud. Ze hopen hierdoor minder last te hebben van blank racisme. Dat ze daarbij door de Republikeinen als excuustruus (kijk wij hebben ook zwarten in deze partij dus zijn wij niet racistisch) gebruikt worden nemen… Lees verder »

George
donderdag 16 juli 2020 22:23

Kanye West gaat George Floyd’s dochter toekomstige opleiding betalen. Mooi hoor. Hoop niet dat het een campagne stunt is. Er zitten ook nu zwarte Amerikanen in de Republikeinse partij. Let maar op als Trump weer op campagne gaat. Sommigen maken geen kans om via de Democratische partij iets in de politiek te betekenen. Dus proberen ze dat via de Republikeinen. Pas zag ik dat een zwarte Amerikaanse ondernemer die ook altijd voor de Republikeinen stemt klagen dat zíj erover nadenkt om deze partij te verlaten. Haar redenen. Er is niks terecht gekomen van de door Trump beloofde belasting verlaging en… Lees verder »

George
donderdag 16 juli 2020 22:25

Generaal Colin Powell is ook lid van deze partij. Toen George W Bush campagne voerde voor het presidentschap deed Powell dat ook. Hij maakte grote kans te winnen. Maar moest zich op een bepaald moment terugtrekken.
Men had materiaal gevonden om zijn vrouw te kijk te zetten.
De vraag van sommigen hier op de site. Is Kanye West zijn afkomst aan het verloochenen of is hij gewoon heel slim bezig?

Zwartje
vrijdag 17 juli 2020 05:33

Hij zal rappend het land leiden. Het wordt een groot feest

kai
vrijdag 17 juli 2020 16:13

@ zwartje “Hij zal rappend het land leiden. Het wordt een groot feest” Als hij met zijn gerap rust en vooruitgang in dat land brengt dan is dat mooi voor de VS en de wereld. En als dat niet het geval is? Iemand zei een bevolking kiest haar leider. Dan verdienen ze hem\haar bij voor- en tegenspoed. Maar er moet een wonder gebeuren voordat de Republikeinen (witte mannen bolwerk) de zwarte man Kanye West als presidentskandidaat zullen voordragen. Kanye zegt goede vrienden te zijn met Trump maar er zijn al tekenen dat Trump hem begint te dissen. Trump “houd” alleen… Lees verder »Advertentie

Buitenland

15 augustus: VS en China bespreken handelsakkoord

Geplaatst

op

763

Op het hoogste niveau zullen de Verenigde Staten en China de handelsbetrekkingen tussen beide landen bespreken. De twee landen zullen nagaan als het handelsakkoord dat in januari van dit jaar is gesloten daadwerkelijk volgens afspraak is gegaan.

Eerder dit jaar zijn de spanningen tussen China en de VS sterk opgelopen vanwege zaken die niet zijn nagekomen. In onze eerdere berichtgeving heeft Culturu.com aangegeven dat de Amerikaanse president Donald Trump een nieuwe veiligheidswet voor Hongkong had veroordeeld. Momenteel is er weer geruzie over de socialmedia- app Tik Tok. Ook deze app moet volgens Trump snel worden verkocht, anders wordt het media kanaal verboden in het land legt Trum uit.- Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Zeker 135 doden en 5.000 gewonden na zware explosie in Beiroet

Geplaatst

op

Beiroet Explosie

Een brand in de haven van Beiroet werd gevolgd door een zware explosie en schokgolf. De schade is enorm. Er is sprake van 5.000 gewonden en minstens 135 doden. De autoriteiten verwachten dat het dodental verder zal stijgen. Er worden nog altijd tientallen mensen vermist. Een onbekend aantal slachtoffers is door de schokgolf in zee beland.

Reddingswerkers zijn onder meer in het puin op zoek naar slachtoffers. Libanon wordt hierbij geholpen door andere landen. Zo stuurt Nederland bijvoorbeeld 63 specialisten en acht speurhonden naar Beiroet. Dit zijn vier reddingsteams.

Ook diverse hulporganisaties zijn ter plaatse. Het Rode Kruis zet onder meer mortuaria op omdat ziekenhuizen overbelast zijn. De organisatie heeft verder ook ambulances, verpleegkundigen en medicijnen gestuurd. De explosie zou veroorzaakt zijn door 2.750 ton ammoniumnitraat die in een pakhuis lag opgeslagen.

Kwart miljoen mensen dakloos

De explosie van gisteren veroorzaakte een enorme ravage. Meerdere gebouwen zijn volledig verwoest. Volgens de gouverneur van Beiroet, Marwan Abboud, zijn ongeveer een kwart miljoen mensen dakloos geworden.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen