Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

65-jarige Nederlandse vrouw verdronken in Cantabrië

Geplaatst

op

door

Voor de kust van de autonome regio Cantabrië is bij het Playa de Joyel strand in Noja een 65-jarige Nederlandse vrouw om het leven gekomen. De vrouw zwom in de Atlantische Oceaan waar veel stromingen voorkomen en kon daardoor niet meer terugkomen op het strand waarna ze in de problemen kwam. 

Het voorval deed zich alweer enkele dagen geleden voor bij de kustplaats Noja in Cantabrië. Het is niet bekend of de Nederlandse vrouw daar woonde of op vakantie was. De vrouw werd door een surfer uit het water gehaald waarna ze door diverse strandgangers gereanimeerd werd, iets waar men niet in slaagde.

Na diverse minuten kwam het ambulancepersoneel ter plaatse om nog een poging te doen om de vrouw te redden maar ook zij slaagden daar niet in. Een vriendin van de vrouw moest psychisch ondersteund worden. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Plotselinge dood van NBA-legende Kobe Bryant

Geplaatst

op

door

De wereld is zondagavond opgeschrikt door de plotselinge dood van NBA-legende Kobe Bryant. Volgens TMZ is de 41-jarige oud-basketballer omgekomen een helikoptercrash in Los Angeles.

Het is nu bekend dat 5 anderen personen de helikopter crash ook niet hebben overleefd. Ooggetuigen hebben gezien dat de helikopter bij de crash op de grond, er een vuurbal ontstond.

Hoe het komt dat de helikopter gecrasht is, is in onderzoek door de The Federal Aviation Administration.

Sikorsky S-76 crashed met Kobe Bryant onder nog onbekende reden.
Kobe Bryant

Lees verder

Buitenland

Doden door noodweer in Brazilië

Geplaatst

op

door

Noodweer in Brazilië heeft de afgelopen dagen het leven gekost aan zeker dertig mensen. De doden vielen in de zuidoostelijke deelstaat Minas Gerais.

De slachtoffers kwamen om door aardverschuivingen en het instorten van huizen door overstromingen. Zeventien mensen zijn vermist en duizenden inwoners van de regio zijn dakloos geraakt.

In het gebied regent het al dagen vrijwel onophoudelijk. Vrijdag viel in de hoofdstad van de deelstaat, de miljoenenstad Belo Horizonte, 171,8 millimeter neerslag. Nooit sinds het begin van de metingen 110 jaar geleden was daar zo veel regen op een dag. De komende dagen wordt meer regen verwacht in het gebied.

Lees verder

Meest gelezen