Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

4-jarig Nigeriaans bokstalent wordt gezien als de nieuwe Floyd Mayweather

Geplaatst

op

door

Het aanstormend talent genaamd Adeyemo Abdul Somod Ayomide is pas 4 jaar en is geboren in Nigeria. De nog zo jonge bokser wordt nu al gezien als een mega-bokstalent en de nieuwe upcoming Floyd Mayweather.

Kameroener Francis Ngannou heeft via zijn Instagram het filmpje van het 4-jarig talent upgeload. Ngannou is zelf een UFC vechter en was zeer onder de indruk bij het zien van de beelden van het mega-talent.

“Er is talent in Afrika. Ik wil deze jongen vanaf nu helpen totdat hij op een dag ooit kampioen wordt.”

Ngannou heeft al gesproken met Ayomide’s vader. “Hij traint Abdul en ook andere leerlingen. Ze trainen in de buitenlucht omdat er geen gym is.” Volgens Ngannou is Abdul de nieuwe Floyd Mayweather. Ngannou heeft de belofte gedaan om zorg te dragen voor de nodige faciliteiten en heeft aangeboden om Abdul’s mentor te worden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Manchester City officieel in beroep tegen zware straf UEFA

Geplaatst

op

door

Manchester City is officieel in beroep gegaan tegen een zware straf van twee seizoenen zonder Europees voetbal. Dat meldt het hof van arbitrage voor sport (CAS) op de eigen website.

De Europese voetbalbond UEFA wil de regerend kampioen van Engeland straffen wegens “ernstige schendingen” van financiële regels. City, dat in handen is van een schatrijke Arabische investeringsgroep, zou bewust veel hogere sponsorgelden hebben opgegeven dan daadwerkelijk het geval was, om zo de inkomsten en uitgaven in balans te krijgen. Ondertussen zou de Abu Dhabi United Group veel geld in de club hebben gepompt.

City is het oneens met de UEFA en kondigde al aan in beroep te zullen gaan. De club hoopt de straf te ontlopen door naar het CAS te stappen. Het hof van arbitrage van sport kan nog niet melden wanneer de zaak wordt behandeld en afgerond.

ANP

Lees verder

Buitenland

Kustwacht Aruba onderschept boot met 5 ton drugs uit Venezuela

Geplaatst

op

door

Culturu.com- De kustwacht van Aruba heeft een uit Venezuela afkomstige boot met 5 ton drugs aangehouden. Het schip, de Aressa, vertrok zondag uit Venezuela en was onderweg naar Griekenland meldden plaatselijke media woensdag. 

De tien opvarenden zijn gearresteerd. Het zouden allemaal Europeanen zijn. Het is niet bekendgemaakt om wat voor drugs het gaat. Venezuela is een belangrijk doorvoerland voor cocaïne geworden. Algemeen wordt aangenomen dat Venezolaanse militairen, politici en functionarissen betrokken zijn bij de internationale drugscriminaliteit.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen