dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

20-jarige man overlijdt tijdens carnavalsoptocht in Duitsland

lees ook ...

Nachtelijke werkzaamheden verstoren treinverkeer rond Schiph...

De komende twee weken zal het treinverkeer rond Schiphol aanzienlijk worden beïnvloed vanwege werkzaamheden die vannacht zijn gestart en tot en met vrijdag 8 maart zullen duren, zo meldt ProRail. Gedu...

Een 20-jarige man is bij een carnavalsoptocht in Duitsland onder een praalwagen terechtgekomen en later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden, melden Duitse media.

Het tragische incident vond vanmiddag plaats in Sankt Goarshausen, ongeveer 95 kilometer ten westen van Frankfurt. Op het moment van het ongeluk was de optocht al afgelopen.

Volgens de burgemeester probeerde het slachtoffer op de wagen te klimmen, maar belandde hij tussen de dubbele wielen toen de wagen in beweging kwam.

Na het ongeluk overwoog de burgemeester aanvankelijk om het einde van het carnavalsfeest af te gelasten om de reddingswerkers niet te hinderen. Uiteindelijk werd besloten om de afsluiting wel door te laten gaan, zij het in een ingekorte vorm.

De burgemeester heeft zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden van het slachtoffer en zijn dank uitgesproken aan de hulpdiensten.

Volgens de brandweer was er niets mis met de praalwagen die bij het dodelijke ongeluk betrokken was, en was ook de apk van het voertuig in orde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenland20-jarige man overlijdt tijdens carnavalsoptocht in Duitsland