Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

16-jarige kannibaal opgepakt in India

Geplaatst

op

Een 16-jarige jongen uit de Indiase stad Ludhiana is opgepakt na een lugubere moord. De tiener zou volgens The Times of India een negenjarige jongen hebben vermoord en het vlees van zijn slachtoffer hebben opgegeten. De verdachte zou de moord inmiddels hebben bekend.

De 9-jarige jongen verdween afgelopen maandag. Zijn onthoofde lichaam werd een dag later teruggevonden. De politie kwam de zestienjarige verdachte snel op het spoor, omdat hij met de vermoorde jongen was gefilmd door bewakingscamera’s.

Volgens de lokale ondercommissaris is dit een geval van kannibalisme omdat de jongen verlangt naar mensenvlees. “Hij vertelde ons dat hij vaak rauwe kip wilde eten. Op sommige momenten wilde hij zelfs zijn eigen ledematen opeten.”, aldus de ondercommissaris.

De tiener zou zijn slachtoffer hebben gewurgd en later in stukken hebben gesneden met tuingereedschap. Hij dronk hij het bloed van de jongen en liet het hart van zijn slachtoffer achter bij zijn school, dit omdat hij een hekel had aan zijn leraren en de school een slechte naam wilde geven.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Rikky

    zaterdag 21 januari 2017 at 17:02

    ziek en gestoord. die moet zo snel mogelijk behandeld worden. TBS LEVENSLANG

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buitenland

Jason van Dyke schuldig bevonden op de moord van tiener Laquan McDonald

Geplaatst

op

By

Volgens CNN heeft een jury uit Cook County naar verluidt Chicago Police Officer Jason Van Dyke schuldig bevonden aan tweedegraads moord in de dodelijke schietpartij van de tiener Laquan McDonald in 2014.

De ontmoeting begon toen de agenten McDonald tegenkwamen, die een mes had, en riep om een ​​officier met een Taser om te reageren. Voordat die officier er was, opende Van Dyke het vuur en schoot hij McDonald neer, maar liefst 16 keer.

Dashcam-beelden van de schietpartij toont dat McDonald’s wegliep van de officieren toen Van Dyke hem neerschoot en bleef schieten, zelfs toen hij al op de grond was. CNN meldt dat video van de schiet incident leidde tot protesten, een burgerrechtelijk onderzoek naar het ministerie van Justitie, kritiek op de burgemeester van de stad en uiteindelijk de afzetting van de hoofdinspecteur van de politie.

Let op de beelden

Lees verder

Buitenland

De hoofdstad van Haïti Port-au-Prince is opgeschrikt door een verwoestende aardbeving – 14 doden

Geplaatst

op

By

MINSTENS veertien mensen zijn omgekomen na een verwoestende aardbeving met een kracht van 5,9 golven in Haïti.

De aardbeving trof de natie, net buiten de dodelijke Ring of Fire van de Stille Oceaan,  zondag met een diepte van 10 km. Foto’s uit de scène tonen afbrokkelend gebouw en schade aan voertuigen en muren nadat de verwoestende aardbeving het Caribische land trof. De aardbeving was gecentreerd rond 20 km ten noordwesten van Ti Port-de-Paix voor de noordkust van Haïti.

Ongeveer 90 procent van alle aardbevingen vindt plaats langs de Ring van Vuur, die bezaaid is met 75 procent van alle actieve vulkanen op aarde. Volgens het bureau voor burgerbescherming van Haïti zijn 135 verwondingen gemeld. Maar de volledige omvang van de schade en het aantal slachtoffers valt nog steeds op als de autoriteiten de getroffen gebieden beoordelen. Het bureau voor civiele bescherming zei: “Onze teams van noord naar zuid zijn getuige van paniek in sommige steden.”

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |