Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

16-jarige kannibaal opgepakt in India

Geplaatst

op

Een 16-jarige jongen uit de Indiase stad Ludhiana is opgepakt na een lugubere moord. De tiener zou volgens The Times of India een negenjarige jongen hebben vermoord en het vlees van zijn slachtoffer hebben opgegeten. De verdachte zou de moord inmiddels hebben bekend.

De 9-jarige jongen verdween afgelopen maandag. Zijn onthoofde lichaam werd een dag later teruggevonden. De politie kwam de zestienjarige verdachte snel op het spoor, omdat hij met de vermoorde jongen was gefilmd door bewakingscamera’s.

Volgens de lokale ondercommissaris is dit een geval van kannibalisme omdat de jongen verlangt naar mensenvlees. “Hij vertelde ons dat hij vaak rauwe kip wilde eten. Op sommige momenten wilde hij zelfs zijn eigen ledematen opeten.”, aldus de ondercommissaris.

De tiener zou zijn slachtoffer hebben gewurgd en later in stukken hebben gesneden met tuingereedschap. Hij dronk hij het bloed van de jongen en liet het hart van zijn slachtoffer achter bij zijn school, dit omdat hij een hekel had aan zijn leraren en de school een slechte naam wilde geven.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Rikky

    zaterdag 21 januari 2017 at 17:02

    ziek en gestoord. die moet zo snel mogelijk behandeld worden. TBS LEVENSLANG

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buitenland

Zwarte luipaard na 100 jaar weer gefotografeerd

Geplaatst

op

Voor het eerst sinds 1909 is de zwarte luipaard gefotografeerd. Dat gebeurde in een Keniaans natuurgebied. Onderzoekers bevestigen in het African Journal of Ecologydat het om de zeldzame diersoort gaat. De Britse fotograaf Will Burrard-Lucas fotografeerde het dier in het Keniaanse Laikipia Wilderness Camp, waar het dier meerdere keren was gespot. De fotograaf sprak met bewoners, volgde de pootafdrukken en plaatste een camera met bewegingssensor. Na een paar dagen zag hij de zwarte luipaard op zijn beelden. “Ik staarde naar de foto, een paar ogen omringd door inktzwarte duisternis.. de zwarte luipaard! Ik kon het niet geloven en het duurde een paar dagen voordat ik besefte dat mijn droom was uitgekomen”, schrijft hij op zijn site.

Lees verder

Buitenland

Protest tegen Nike na klacht moslima

Geplaatst

op

De sportfabrikant Nike wordt onder druk gezet zijn schoen Air Max 270 van de markt te halen. Saiqa Noreen is namens moslims daarvoor een onlinepetitie begonnen. Volgens Noreen is in het design van de zool in het Arabisch het woord Allah te herkennen. Ze vind het godslasterend om de naam Allah op een sportschoen te zetten waarmee wordt gestapt en getrapt en die besmeurd raakt met modder of zelfs vuil. Ze wilt dat Nike onmiddellijk stopt met de verkoop van deze ”agressieve” schoen en andere artikelen met een logo dat lijkt op het woord Allah. Nike zegt dat er sprake is van een gestyled kenmerk van de Air Max en spreekt tegen dat het bedrijf bewust moslims heeft willen beledigen. ”Nike respecteert alle religies en we nemen bezorgdheid van deze aard serieus”. De petitie, die zich richtte op 25.000 handtekeningen, was donderdagmiddag ruim 19.000 keer ondertekend.

ANP

Lees verder

Meest gelezen