Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

15 augustus: VS en China bespreken handelsakkoord

Geplaatst

op

763

Op het hoogste niveau zullen de Verenigde Staten en China de handelsbetrekkingen tussen beide landen bespreken. De twee landen zullen nagaan als het handelsakkoord dat in januari van dit jaar is gesloten daadwerkelijk volgens afspraak is gegaan.

Eerder dit jaar zijn de spanningen tussen China en de VS sterk opgelopen vanwege zaken die niet zijn nagekomen. In onze eerdere berichtgeving heeft Culturu.com aangegeven dat de Amerikaanse president Donald Trump een nieuwe veiligheidswet voor Hongkong had veroordeeld. Momenteel is er weer geruzie over de socialmedia- app Tik Tok. Ook deze app moet volgens Trump snel worden verkocht, anders wordt het media kanaal verboden in het land legt Trum uit.- Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zwartje
vrijdag 7 augustus 2020 12:11

Haat en liefde verhouding VS en China. Stelletje sukkels

Corneille
vrijdag 7 augustus 2020 13:02

Ze zijn gestoord ze willen de wereld beheersen bepalen en straffenAdvertentie

Buitenland

Franse gerecht: hoofverdachte steekpartij Parijs wilde pand Charlie hebdo in brand steken

Geplaatst

op

Download

Het Franse gerecht heeft vandaag laten weten dat de hoofdverdachte die betrokken was bij een steekpartij afgelopen vrijdag in Parijs heeft toegegeven. Hij zegt dat hij de kantoren van het weekblad Charlie Hebdo in brand zou steken.

Tijdens een persconferentie heeft het gerecht duidelijk laten weten dat de man flessen met brandbare vloeistoffen bij zich had. Volgens politie informatie is de verdachte 25 jaar, alhoewel er eerder is aangegeven dat hij 18 jaar oud zou zijn.

Tijdens de steekpartij zij er twee medewerkers van Premieres Lignes Television, een mediabedrijf in de buurt van Charlie Hebdo zwaargewond geraakt. De aanval hebben ze wel overleefd.

Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Carnaval Rio voor onbepaalde tijd uitgesteld

Geplaatst

op

Media Xl 106925

De in Rio de Janeiro gehouden jaarlijkse carnavalsoptocht zal worden uitgesteld voor een onbepaalde tijd. Elk jaar trekken miljoenen bezoekers naar Rio om dit festijn mee te maken. Zonder vaccin is het moeilijk om dit evenement voortgang te laten vinden. Sambascholen hebben eerder hiervoor gewaarschuwd.

Een van de zwaarst getroffen landen door de coronapandemie in het Caribisch gebied is Brazilië.  In totaal heeft het land 4,6 miljoen infecties genoteerd en het aantal geregistreerde doden is gesteld op 139.000.

Het toerisme van Brazilië ongeveer 8% van het BBP van het land beslaat. Dagelijks registreert Brazilië tienduizenden coronabesmettingen. Het is tot op dit moment nog niet duidelijk wanneer dit evenement gehouden zal worden.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen