Culturu.com | Suriname Nieuws Magazine

Auteur Topic: Voodoo (Wisi?) verwijderen (ruim 40 jaar)  (gelezen 214 keer)

OfflineHamoko

  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
Voodoo (Wisi?) verwijderen (ruim 40 jaar)
« Gepost op: 01 maart 2018, 02:32 »
Beste lezers,

Ongeveer 6 jaar geleden zijn wij er achter gekomen dat bij een oudere in ons gezin in haar jonge jaren voodoo (of wisi?) is laten doen.
Ze is inmiddels 60 jaar en het is op haar 17e bij haar gedaan. Voordat wij er achter zijn gekomen ging ze ziekenhuis in en uit met allerlei onverklaarbare medische klachten.

In de laatste 6 jaar is diverse malen sprake van volledige bezetenheid waarbij de entiteit aangeeft niet van plan is haar lichaam te verlaten. Het reciteren van religieuze teksten als ze niet bezeten is kan ze niet verdragen en dan begint wederom de volledige bezetenheid. De entiteit spreekt dan en geeft op agressieve manier aan ermee te stoppen omdat het zeker niet van plan is te vertrekken.

Al ruim 6 jaar zijn wij in de weer om hier an af te komen maar helaas nog steeds zonder enig succes/resultaat. Daarom hierbij een verzoek of iemand hier een betrouwbaar persoon in Nederland kent (aub geen oplichters of mensen die het verergeren) die dit ongedaan kan maken en/of verwijderen. We hebben het nu over iets dat ruim 40 jaar in haar lichaam zit.

Graag jullie hulp.

Duvrouw

  • Gast
Re: Voodoo (Wisi?) verwijderen (ruim 40 jaar)
« Reactie #1 Gepost op: 13 maart 2018, 12:37 »
Wat zijn jullie toch gestoorde mensen, zwaar geestelijk gestoord door geloof te hechten aan bullshit! Erruggggg!!!!

© 2018 - Culturu.com | Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming