Snel Hulp A.U.B. Bakroe of Jorka? Wat kan het zijn??? | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Snel Hulp A.U.B. Bakroe of Jorka? Wat kan het zijn???

  • 2 reactie(s)
  • 695 x bekeken
  • 2 reactie(s)
  • 695 x bekeken
Snel Hulp A.U.B. Bakroe of Jorka? Wat kan het zijn???
« Gepost op: 05 februari 2018, 06:42 »
Goede navond mijn naam is Roberto en ik heb een heel belangrijke vraag waarvan ik graag heel snel antwoord nodig heb. Het zit me echt dwaaz, ik ben al moe.

Het was 2016 toen ik met een jonge dame uitging en het gezellig maakte. Na flink gebabbeld te hebben in mijn auto kwamen wij op het punt te zoenen en te flirten met mekaar in de auto. Zo tegen 10u in de avond hadden wij seksuele omgang in mijn auto. Ok zo gezegd zo gedaan, na het seks hebben gehad in de auto heb ik haar weer thuis gezet. (Tijdens het seks hebben zei ze wel telkens van ze wilt naar huis ze wilt naar huis... maar we gingen gewoon door)  Ok ik heb haar nadien dan thuis afgezet en alles was normaal die avond. 

De volge ochtend word ik wakker maar alleen heel erg moe net als iets zwaars op me rug was en ik voelde me zo rot en energielooz. K heb niemand gezegd hoe ik me voelde. Ik ben een hele maand zo gebleven tot dat ik begon te zien dat ik helemaal achteruit ging. Ik ben dan toen naar de doktor geweest en tot 2 maal toe een lab ondezoek gedaan en alles was goed. Daarna wist ik gelijk van dit kan niet iets normaals zijn. Ik ben dan hulp gaan zoeken bij een familie lid en die heeft me gebaad. Bij het baden van die hebi watra is er iet's te voorschijn gekomen, ik voelde me behoorlijk koud en me hele lichaam was stijf en ik trilde helemaal. Ze hebben dan gedaan wat ze moesten doen en ineens voelde ik dat ik weer normaal werd.  Zo gezegd zo gedaan ik ben gebaad mooi.

Maar na die wasi voelde ik nog ergens dat er iets niet 100 zat met me en dat het leekt alsof dat ding niet helemaal weg was. Na een paar maanden ben ik weer bij een andere bonoeman geweest ik ben gebaad maar tog voelde ik ergens dat iets niet klopte.

Vanaf dat alles gebeurd is voel ik me vaak anders, het lijkt alsof me zelf vertrouwen weg is, het lijkt alsof ik niet meer kan verdragen terwijl k niet zo was, ik krijg gevoelens in mijn gezicht alsof me gezicht strak word of andere gevoelens in me gezicht, ik ben ineens rustiger geworden dan ik was, ik voel me vaak koud in de avond uren, ik voel me nogsteeds vermoeid in de avond uren het meest en waneer ik pas wakker word. Ik voel gewoon dat er wat mis is en dat ik de oude niet meer ben.

Het is nu 2018 en ik zit nogsteeds met het zelfde probleem. Ik wil echt hiervan afkomen! Ik weet niet als iets me heeft achtervolg die avond of wat het is. Hopelijk kan ik een goed antwoord hier krijgen wat het kan zijn en wat ik moet doen. A.U.B.


Advertentie
Advertentie

*

Offline Sabi

  • ****
  • 242
  • Sramacca Bubu
    • Bekijk profiel
Re: Snel Hulp A.U.B. Bakroe of Jorka? Wat kan het zijn???
« Reactie #1 Gepost op: 15 februari 2018, 17:44 »
Ik heb je geappt
*

Duvrouw

Re: Snel Hulp A.U.B. Bakroe of Jorka? Wat kan het zijn???
« Reactie #2 Gepost op: 13 maart 2018, 12:41 »
Ik kan je helpen roberto. Een flinke pakslaag met een riem om die bakroe of welke geest dan ook uit je te halen. Wat ben jij toch een goedgelovige idioot zeg? Ongelooflijk. EEn flinke pakslaag met een printabezem helpt altijd. Tjonge tjonge echt ongelooflijk!

Gerelateerde onderwerpen

xx
Snel Hulp A.U.B. Bakroe of Jorka? Wat kan het zijn???

Gestart door Roberto

2 reactie(s)
1330 x bekeken
Laatste bericht
05 februari 2018, 19:17
door Roberto
xx
Snel hulp nodig :(

Gestart door Lady D

2 reactie(s)
406 x bekeken
Laatste bericht
05 januari 2019, 00:34
door Lady D
xx
Dring 2 wat kan het zijn?

Gestart door Blaka rowsu

1 reactie(s)
290 x bekeken
Laatste bericht
22 juli 2018, 12:01
door Blaka rowsu
xx
wat is het! hulp nodig

Gestart door maatje

6 reactie(s)
2159 x bekeken
Laatste bericht
27 december 2011, 00:23
door kleintje
xx
Kan ee Bakroe mijn djo djo zijn

Gestart door Don

67 reactie(s)
14299 x bekeken
Laatste bericht
01 november 2018, 04:40
door Xio