Chinese vrouw | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Chinese vrouw

  • 3 reactie(s)
  • 232 x bekeken
  • 3 reactie(s)
  • 232 x bekeken
*

Nanaa

Chinese vrouw
« Gepost op: 27 september 2018, 07:49 »
Odiodi,

Ik ben een creoolse dame en ik wil graag vertellen over mijn ervaring.

Ik deed Ayahuasca, ik weet niet of men hier op de site er bekend mee is, kort gevat is het een innerlijke reis en laat het je problemen zien en hoe je het kan oplossen.

Tijdens mijn trip, raakte ik in een trans. Ik begon heel hard te schreeuwen, ik stond op en riep de hele tijd POWER heel hard, ik danste op een manier hoe ik nooit dans en terwijl ik telkens liep, sprak ik in een soort klanken taal, waar ik ook Mn handen mee gebruikte om te communiceren, in mijn gedachtes werd die klankentaal vertaald, dus ik wist wat er tegen mij gezegd werd. Ik zag een Chinese vrouw, de vrouw die mij die trans gaf. Ze gaf heel de ruimte ook die positieve energie dus iedereen werd er opgewekt van. Alleen was het wel eng dat ik in een hele rare taal sprak.

Mijn vraag is wat kan die Chinese vrouw van mij zijn, ik zelf denk dat het een voorouder is, maar ik weet het niet zeker.


Advertentie
Advertentie

*

Nanaa

Re: Chinese vrouw
« Reactie #1 Gepost op: 27 september 2018, 08:01 »
Ik was ook echt de enige die het zo heeft ervaren. Normaal hoor je gwn te slapen en droom je. 1e ervaring was anders dan mijn 2e trouwens, de Chinese vrouw was mijn 2e ervaring.
*

Nanaa

Re: Chinese vrouw
« Reactie #2 Gepost op: 28 september 2018, 16:00 »
Iemand?
*

C.

Re: Chinese vrouw
« Reactie #3 Gepost op: 30 september 2018, 10:17 »
Of misschien een begeleider?
Ik heb bv een chinese vrouw als begeleider. Heb chinees bloed, maar zij is geen fam van mij. Hoe voelde het voor je aan? Soms zitten veel antwoorden al in ons zelf