Verhaal van Haidy | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Verhaal van Haidy

  • 0 reactie(s)
  • 130 x bekeken
  • 0 reactie(s)
  • 130 x bekeken
*

Rugie v

Verhaal van Haidy
« Gepost op: 06 juni 2019, 18:57 »
Het verhaal van Haidy

Vanaf mijn 15de had ik een vriend en zijn naam is Farrel, al heel vroeg hadden we seks en ik raakte ook gauw zwanger. Farrel verliet de school en ging werk zoeken..... omdat hij de school had verlaten moest hij uit huis van zijn ouders en hij kwam toen bij ons wonen.

Intussen bleef Hellen al bij menneer Van Cooten, en me moeder hield ons voor dat hij haar had geadopteerd. Dus Farrel kwam inwonen en hij gaf zijn salaris letterlijk elk maand aan mijn moeder....

Me moeder kocht wel genoeg voeding en spullen welke we nodig hadden, wat dat betreft maakte ze geen grappen. Maar toch vondt ik het overdreven dat mijn vriend zijn gehele salaris aan me moeder afstond.

Op een ochtend toen ik me misselijk voelde en naar toiliet wilde merkte ik dat Farrel niet naast mij lag, ik liep gelijk naar de woonkamer en daar was hij er ook niet. Hij kon dus nergens anders zijn dan op toiliet..... toen ik in de gang liep hoorde ik iemand grommen vanuit mijn moeders kamer, ik gaf geen gehoor en liep toch naar het toiliet.

Uiteindelijk trof ik Farrel niet daar aan welke maakte dat ik gelijk naar mijn moeders kamer liep waar Farrel mijn moeder van achteren pakte.

Ik pakte die bierfles op de vloer waarop er een muskieten kaars brande en sloeg het kapot op Farrels hoofd en ik heb met me moeder gevochten om een man die het niet waard was, de vader van mijn dochter Navara.

Ze vertrok met Farrel, van derden hoorde ik dat ze een appartement had gehuurd en met hem bleef. Ik had een zware tijd met mijn zwangerschap........ ik heb met meerdere mannen geslapen om het te kunnen overleven, op den duur was er niks meer in huis want me moeder kwam ook niet. Me jongere zus en 3broertjes moesten eten.......

Na de geboorte van mijn dochter leerde ik Valentino kennen, lange slanke jongen met bruine ogen. Hij hielp mij om een opleiding te volgen bij TANA, ik heb me opleiding succesvol afgerond en ben daarna gaan werken als ZV in een ziekenhuis.

Kort daarna verhuisde ik naar mijn eigen huurwoning met mijn dochter en Valentino, ik liet me zusje Damiën achter met me drie broertjes. Het boeide me gewoon niet wat er met hun kon gebeuren na alles wat me moeder had gedaan, ik had met mijn zwangerschap moeten prostituëren om eten op tafel te kunnen zetten.

Toch nam ik Damiën in huis ik wilde niet dat ze hetzelfde mee maakte en besloot een goede moeder voor haar te zijn, me moeder had zoals ik eerder aangaf een appartement gehuurd voor Farrel........ ze had zelfs een auto gekocht voor hem en van derden hoorde ik dat zij hem verzorgde.

Toen Damiën 13jr was ging ze steeds vaker bij me moeder, of beter gezegd ze kwam haar halen. Maar vanaf dien was ze veranderd..... ze sprak brutaal en gedroeg zich volwassen.

In feite wilde ik niet dat ze bij me moeder ging, maar het was haar kind dus ik kon er niet veel aan doen tot dat ik haar een keertje betrapte waar ze mijn dochter (Navara) haar oraal liet bevredigen.

Ik heb haar een goede pak rammel gegeven en uit huis gezet, eeh geachte Lees en Leer leden mi krey a her neti dat. Me dochter van 4jaar zonder meer of minder weet likte aan me zusjes vagina......

Hoe kon Damiën me dit aandoen? Ik heb mijn lichaam moeten verkopen om haar te voeden, ik werkte over uur en op zondagen om mooie spullen voor haar te kopen en dit was haar dankwoord?????

Op advies van Valentino ging ik aangifte doen, en gaande het onderzoek vertelde Damiën dat Valentino haar meerdere malen had verkracht in bijzijn van mij.

Ik werd 9maanden aangehouden en raakte me baan kwijt, Valentino kreeg 2jaren straf. Ik wist gewoon dat Valentino zoiets nooit zou doen, gelukkig hoefde mijn dochter niet naar me moeder. Valentino's moeder heeft haar opgevangen en daar was ze veiliger, gaande deze strafprocess merkte ik hoe gevaarlijk me moeder was.

Damiën was al seks actief, misschien gedroeg ze zich daarom zo volwassen. Vandaar dat me moeder haar vaak kwam halen, wie weet of me moeder haar ook verkocht of misschien moest ze ook met Farrel slapen.

2jaren later probeerde Damiën een kindje te aborteren en ze stierf daaraan, me moeder deed zo onscguldig maar ergens daar wist ik dat ze medeplichtig was. Ze huilde zo voor haar kist en gilde hoeveel ze van haar kinderen hield en ik denkende bij mezelf wat een judas......

Een keertje belde me moeder me op en vroeg of ik met Hellens man wilde slapen in ruil voor srd3000, sang e psa nanga a vrouw dies srefi zei ik aan haar. Je bent gek ne? Me zus haar man..... ze gaat het niet weten zei me moeder maar ik legde neer.

Ergens had ik het gevoel dat me moeder niet bij was, a vrouw dies moes e siki. Of wang sma wiesing.

Ik bad elke dag tot God dat hij me in leven hield zodat ik voor Navara kon zorgen en haar goed kon beschermen, zodat ze nooit in me moeders handen terecht kwam.

Ergens raakte ik opgelucht toen ik hoorde dat me moeder ziek was, ze was HIV positief verklaard en ze lach op sterven. Ze zag er niet goed uit...... mi ma so wang modo misie als je haar zag op haar ziekbed, ze was grijs geworden en haar tanden waren allemaal uitgevallen.... het is niet mooi om op te sommen.

Ze vroeg elke dag naar Hellen, ze wilde haar zien voor ze stierf maar Hellen heeft dat geweigerd ongeacht wat ik zei of deed.

Farrel kwam me 8dagen na me moeders begravenis opzoeken om te zeggen dat hij een vader voor zijn dochter wilde zijn...... na al die jaren dat Valentino me heeft bijgestaan met het verzorgen van een ander mans kind???? En aangezien Farrel met me moeder ging en ze allebei overal neukten was ik bang om me dochter in contact met hem te laten komen. Los daarvan vertrouwde ik hem niet meer na alles en hij was ook HIV positief.

Ik stapte dus voor alle zekerheid naar de politie, ik wilde niet dat Farrel dichtbij ons kwam. Gelukkig heeft God hem gauw geroepen en was het gevaar voor mijn dochter afgelopen.

Eind!

Gebasseerd op "De tranen van een dochter"


Advertentie
Advertentie