Ondrofeni | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Ondrofeni

  • 0 reactie(s)
  • 1381 x bekeken
  • 0 reactie(s)
  • 1381 x bekeken
Ondrofeni
« Gepost op: 17 juli 2016, 14:20 »
Beste lezers


Een verhaal dat ik met jullie wil delen


OndrofeniMen zegt vaak, hoe ouder, hoe wijzer. Meestal is dat ook zo. Maar dat geldt nog niet voor een ieder en/of niet voor iedereen.


Soms leren mensen het nooit. En zijn bewust bezig om een ander te kwetsen of pijn te doen. Zij genieten van andermans leed.Een voorbeeld.


Sommige mensen willen altijd in het middelpunt staan. Ze willen dat alle aandacht alleen naar hun toe gaat. O, wegen beet als die aandacht naar een ander gaat. Dan raken zij in paniek en worden boos.
Als je het goed bekijkt. Zijn zij meer boos op zichzelf.


Maar toegeven? 
Kan je lang op wachten.

Hoezo onzeker!!!!Een ander voorbeeld.

Sommige mensen zien dat je een hechte band hebt met één persoon of personen. Het kan zowel met een man als een vrouw zijn.


Willen dat eigenlijk ook, maar weten niet precies hoe?


1. Ik zeg altijd, er is een bepaalde klik tussen die mensen. Ze voelen zich prettig bij elkaar. Ze vullen elkaar aan op een vriendschappelijke manier en dat betekent niet dat zij daardoor ook een sexuele relatie met elkaar hebben.


2. Soms is het ook zo dat ding winti's van die personen lobi makandra. En het is aan die mensen zelf hoe zij het willen invullen of daarmee om willen gaan.


Nog een voorbeeld.


Je komt een persoon tegen. Je praat met elkaar. Maar hebben beide het gevoel alsof je elkaar al jaren kent.Waarom zijn sommige mensen zo druk bezig met wat anderen doen?


Die tijd kunnen zij beter aan zich zelf besteden. Waardoor zij ook meer rust krijgen. En zich beter kunnen concentreren op datgene wat belangrijker is!!!
Josefina, uit Den Haag


Advertentie
Advertentie


Gerelateerde onderwerpen

xx
ondrofeni tori

Gestart door romaisa

4 reactie(s)
2798 x bekeken
Laatste bericht
05 augustus 2010, 17:06
door Vinolia