Culturu.com | Suriname Nieuws Magazine

Auteur Topic: gezegd gezegd brengt verwarring  (gelezen 1065 keer)

OfflineJosefina

  • **
  • Berichten: 25
    • Bekijk profiel
gezegd gezegd brengt verwarring
« Gepost op: 09 mei 2016, 23:30 »
Beste lezers


Een verhaal dat ik met jullie wil delenGezegd, gezegd brengt verwarring. Tak Tak sani i tja bruyabruyaZoals velen van jullie weten is gezegd, gezegd brengt verwarring. Die heeft gezegd dat heeft gezegd.
Zoals de Nederlanders zeggen van een mug een olifant maken.


Men hoort iets van een ander. Men gaat er gelijk van uit dat het daadwerkelijk zo is. Terwijl men eerst zelf moet nagaan of het zo is.


Je weet soms hoe mensen kunnen zijn. Hard, gemeen en jaloers. Als zij een andere niet gunnen. Dan verspreiden zij roddels over degene terwijl zij weten dat het leugens zijn.


Zij proberen die persoon op een dwaalspoor te brengen. Zodat, men anders over degene moet denken over wie de roddels gaan. Terwijl degene die de roddels verspreidt zelf geen "haar" beter is.


Maar denken vaak. Zij of hij kent mij veel langer dan vandaag en gelooft mij eerder.Een verhaal heeft 2 kanten. Ga eerst na of het zo. Praat met degene over wie deze roddels gaan. Leer degene beter kennen en vaak krijg je rechtstreeks de antwoorden die je wilt weten. Van de juiste persoon en dat is degene zelf.


Ga er niet altijd vanuit wat de andere zeggen ook waar is,

Maar trek zelf je conclusie.En je hoeft de roddelaars niet te vertellen dat je van plan bent om zelf met die persoon te praten. Gaat hun niets aan. Dati na yu tori.Niet een ieder die met je lach meent het met je!!!
Want tak tak sani i tja bruyabruya.Josefina, uit Den Haag


OfflineJosefina

  • **
  • Berichten: 25
    • Bekijk profiel
Re: gezegd gezegd brengt verwarring
« Reactie #1 Gepost op: 10 mei 2016, 12:14 »
hallo iedereen,

nog een fijne dag


© 2018 - Culturu.com | Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming