bloed uit zijn penis | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

bloed uit zijn penis

 • 54 reactie(s)
 • 33141 x bekeken
 • 54 reactie(s)
 • 33141 x bekeken
*

willy1968

Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #15 Gepost op: 08 september 2010, 16:03 »
Hoi Geen Kenner, troetroe en leden en gasten,

Waarop baseren jullie de kennis op?
Wat en waarom zal die winti met bloed moeten werken? volgens mij is bloed rein en het levenselixer, moeten we van af blijven.
waarom zou die je gek maken? gek wordt je toch alleen als je de waarheid in de wereld niet aan kan?
Hij komt van god, heeft er een van jullie echt ooit dit van je komfo of Sofia zelf gehoord?
Ik ben benieuwd naar jullie meningen
Willy
Advertentie
Advertentie

*

miss curiousity

Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #16 Gepost op: 08 september 2010, 16:12 »
Goede middag allen,

Sofi Abada...daar heb ik van gehoord,
Ik heb ook gehoord dat een mens kan bloeden als zij, of een andere hevige winti op hem/haar komt..omdat het zo zwaar is.
Het kan geen kwaad...

Als zo'n zware winti op een mens komt dan bloed deze uit het geslacht, maar ook uit de neus, mond en elk ander gat waar bloed uit kan komen.

Maar volgens mij hebben wij het dan niet meer over een man die stinkend bloed met stukken vlees uit de piemel bloed.

Ik denk niet dat deze zware winti's het bloed verlangen, maar adertjes bij de mens knappen soms van het gewicht van deze winti.
Ik denk niet dat het de mens kwaad doet...

Maar kortom, ik heb wel over Sofi Abada gehoord en heb er verder over nagedacht...

Misschien moeten we een nieuw etoppic openen om verder te praten hierover...
Euhm ivm de associatie kromanti en stinkend donker bloed met stukken vlees.....
't is een sugestie

Miss C.
*

Offline Geen kenner

 • *****
 • 929
 • Mie na afoe cinsie
  • Bekijk profiel
Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #17 Gepost op: 08 september 2010, 16:19 »
Odie Willy,

Hier heb je een stukje van het net gehaald.

De Tapoe Kumanti winti's zijn machtige winti's en behoren toe aan het element lucht. Zij kunnnen in combinatie met andere winti's in verschillende variaties voorkomen.
Tata Opete of Ankana Jaw wordt door sommigen als het hoofd van de Kumanti winti's beschouwd, en weer anderen kennen deze positie aan Sofia Bada toe.
 
Er zijn verschillende soorten Kumanti winti's:
1. Mafu Kumanti winti; deze zijn afgezanten of boodschappers uit de kosmos, die uit naam van anderen spreken. Omdat ze zo zeldzaam zijn , weet men niet veel van hen af. Op de plaatsen waar zij zich geopenbaard hebben, wordt verteld dat ze grote zieners en genezers zijn. De Mafu maakt zijn volgelingen snel tot genezer of Obiaman. (obia = bezwering)
2. Seti of tapoe Kumanti winti (Tap'Kumanti); Deze winti's zijn sociaal verbonden met een volk of stam. Wanneer deze zich openbaren doen zij dat vaak door middel van vogels. Ze kunnen zich ook door middel van andere dieren openbaren.
3. Kreoro Tapoe Kumanti winti; Hoewel zij uit de kosmos komen zijn zij aardgebonden winti's. Ze hebben dezelfde eigenschappen als de andere twee. De Kreoro winti verblijft dichtbij de mensen om direct hulp te kunnen bieden. Zij zijn individueel verbonden met hun uitverkorene en béré (= familie, stamboom). Zij verblijven in het water en in het bos.
4. De Adumakuku winti; is waarschijnlijk de snelste Kumanti. Hij kan wonderen verrichten, en degene die door hem bezeten wordt vertoond hetzelfde gedrag.
5. De Aradjini Kumanti; Een weinig pratende winti uit de kosmos. Men moet hem als het ware dwingen om te praten.
6. De Adjani Kumanti; Degene die door deze winti bezeten wordt gedraagd zich als een tijger. Wanneer de muziek speelt moeten honden uit zijn buurt blijven, anders worden zij door hem gedood! Water drinkt hij niet uit een glas, de bonuman moet een kuil in de grond graven en deze vullen met (honden) bloed of water.
7. De Jaw Kumanti; Deze winti kan allerlei kunsten uithalen met vuur. Ook kan hij een flinke hoeveelheid Jenever nuttigen, waarbij de medium na afloop van de trance toestand geen teken van dronkenheid vertoond.
8. De Djibri Kumanti; Hij is zeer moedig en sterk, het is een oorlogsgod. Zijn medium verricht wonderen door zijn enorme kracht.
9. De Prasoro Kumanti; Hij spreekt de hoogste Kumantitaal. Hij wordt de Prasoro Kumanti genoemd omdat hij vliegt en kan staan in de lucht. Hij is niet alleen de mooiste maar ook de fijnste en beschaafdste Kumanti winti. Hij neemt altijd notitie van de gesteldheid van de aanwezigen. Hij fungeert als obia (= bezwering) en wordt vaak opgeroepen om ziekten te genezen. Zijn klederdracht is wit of donkerblauw-zwart.
10. De Tompoe Kumanti; Hij is een bijzonder krachtige winti die de mensen niet snel in trance brengt. Gebeurt dit wel dan gaat dit gepaard met onmogelijke prestaties. Zijn aanwezigheid bezorgd de omgeving angst.
11. De Sofia Bada Kumanti; Hij is een machtige en zelfstandige winti, die gevreesd wordt. Zelfs de bonumans (genezers) vrezen hem. Van zijn medium wordt gezegd dat deze overvloedig bloedt uit de vagina of penis.  Deze winti is één van de weinige winti's die met een slang verbonden is. Het is een korte slang met 6 of 7 knobbels op de rug. Hij kan zich snel voortbewegen, en is donkerbruin en ongeveer 40 cm lang.

Hier nog eentje

de sofia-bada de gisri-sofi, ook genoemd de brudu-brada is een op de vrouw gerichte geestelijke kracht.deze kumanti wordt ook wel kumanti-mama genoemd.zij is de kumanti die ervoor zorgt dat de wanordelijkheid in kumantikondre zichzelf goed maakt,zichzelf verschoont.je kan zeggen,dat hij de taak van de leba in kumantikondre heeft.zij is de kumanti die de verschillende invloeden in kumantikondre tot een bindende factor maakt.waar de ene tekortschiet,vult de andere aan en waar de andere teveel aan heeft,wordtdoor de ene afgeroomd.mannen komen,vanwege hun grillige levenswijze haast niet in aanmerking om als asi voor deze winti te fungeren.de vrouw wel, omdat die bedachtzamer leeft, is zorgzamer en legt meer verantwoordelijkheidsgevoel aan de dag. om deze redenen richt de sofia-bada zich dan ook tot de vrouw als draagster.wordt ter ere van de kumanti een pree gehouden,is het belangerijk deze kumanti ook binnen te laten om de orde en de bindende kracht te bevestigen.de sofia-bada brengt alleen maar goedheid, maar dan moet de asi in de reinheid van de winti leven.indien de persoon een leven buiten de orde leidt, zal deze onevenwichtigheid lichamelijk voelbaar zijn.indien het een man betreft,zou dat te merken zijn aan bloed uit de ogen,of bloed in de ontlasting.het zou zelfs de dood kunnen zijn.bij de vrouw zijn de symptomen van deze on evenwichtigheid een conmstant vloeien uit de vagina,kreupelheid(malengri),of de dood.

Zelf is de mijne nog niet langs geweest dus kan niet over vertellen aan je  :lol:

mvg

G.k.
*

willy1968

Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #18 Gepost op: 08 september 2010, 16:27 »
Hoi Geen kenner,
De info van het net heb ik ook, maar de mijne is wel aanwezig en zegt dat het niet klopt :lol:
volgens hem is het poor ning, of hoe ik dat moet opschrijven
Willy
*

Offline getyours

 • ******
 • 2212
  • Bekijk profiel
  • Tamare Sma Sani
Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #19 Gepost op: 08 september 2010, 16:36 »
Hoi Geen kenner,
De info van het net heb ik ook, maar de mijne is wel aanwezig en zegt dat het niet klopt :lol:
volgens hem is het poor ning, of hoe ik dat moet opschrijven
Willy

Mee eens, Ik denk dat we die symptomen niet aan een Konfo moeten toe schrijven,
Ik denk dat deze meneer nadat hij bij de dokter geweest is goed te rade bij zich zelf
moet gaan of hij zo verder wilt leven.

mvg
Tide mi na kotokoi boi ma'anga leri kisi sabi mo tron Dompo.
Advertentie
Advertentie

*

Offline Geen kenner

 • *****
 • 929
 • Mie na afoe cinsie
  • Bekijk profiel
Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #20 Gepost op: 08 september 2010, 16:36 »
Odie Willy,

zonder dollen, ik heb dit ook wel vernomen van anderen dat het ook zo gebeurd. Dus dat deze wintie zo op iemand komt.
Kijk het kan zijn dat de jouwe niet zo komt. Want elke wintie komt op zijn/haar wijze.
Mijn winties bijvoorbeeld komen helemaal niet nanga barbarie. Ik voel ze alleen, zoals men zeg ding de na skieng.

Maar daarom zeg ik als deze wintie met bloed te voorschijn komt dan is er iets aan de hand. Die kan ook gewoon komen maar dan zonder. Dus zie het meer als een waarschuwing aan de Asie waar die op huist.


mvg
G.k.
*

willy1968

Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #21 Gepost op: 08 september 2010, 16:38 »
odie GK  :great:
*

Offline agidakompe

 • ****
 • 137
 • tangi
  • Bekijk profiel
Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #22 Gepost op: 09 september 2010, 17:23 »
kijk het zit namelijk zo dat zodra hij in een gaat om te sexen komt er ogrie broedoe uit en het stink
ik had het meteen door dat na wang ogrie. want het was niet normaal dat wang penis zoveel donkere bloed uit komt
en die man ging of gaat met een saramacaanse vrouw die veel weet op culturu gebied. ze help mensen want hij ging samen met baden. En die heeft haar niet gezegd dat hij naar nederland zou komen.hij heeft haar een dag of op de dag dat hij wegging gemeld dat hij naar nederland komt. Die vrouw is in 10 mannden tijd 3 keren gekomen naar nederland en die vrouw zei tegen hem van maak een teil met water en schenk daarin een fles djogo en een hele adjoema peper erin. en baad je zelf tot die peper gebost is, het moet je lichaam branden en je ogen. maar deze man vroeg aan iemand of het wel iets goed is en degene zei nee is niet goed, hij heeft een keer ermee gebaad nadat degene hem zei dat het niet een goede wasie was.
maar over die bloed uit de penis ben ik met hem naar een doemang geweest en die zei dat er vodoo met hem is gedaan en een vrouw heeft dat gedaan en dat hij opgepakt moest worden door de politie. zodat hij terug moest zijn in suri.
hoe kan iemand zo wreed zijn om dat met een ander te doen. hoe kan die vrouw dat doen. ik vind als e die gave hebt gehad van god om mensen te helpen waar ga je e handen vuil maken met dat soort werken.
*

Offline meljo

 • ******
 • 2062
 • Be the change you want to see in the world
  • Bekijk profiel
Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #23 Gepost op: 09 september 2010, 17:41 »
odi odi,

pepre (peper) staat voor hitte en vuur
Ik heb nog nooit gehoord dat iemand hiermee moet baden
wat ik ook niet begrijp is dat die heer info heeft gevraagd aan iemand en diegene hem zegt
niet baden met die peper maar het TOCH doet.
Jammer.

Meljo
*

Offline Beata

 • ******
 • 3723
 • Je kan de rivier niet duwen
  • Bekijk profiel
Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #24 Gepost op: 09 september 2010, 17:51 »
kijk het zit namelijk zo dat zodra hij in een gaat om te sexen komt er ogrie broedoe uit en het stink
ik had het meteen door dat na wang ogrie. want het was niet normaal dat wang penis zoveel donkere bloed uit komt
en die man ging of gaat met een saramacaanse vrouw die veel weet op culturu gebied. ze help mensen want hij ging samen met baden. En die heeft haar niet gezegd dat hij naar nederland zou komen.hij heeft haar een dag of op de dag dat hij wegging gemeld dat hij naar nederland komt. Die vrouw is in 10 mannden tijd 3 keren gekomen naar nederland en die vrouw zei tegen hem van maak een teil met water en schenk daarin een fles djogo en een hele adjoema peper erin. en baad je zelf tot die peper gebost is, het moet je lichaam branden en je ogen. maar deze man vroeg aan iemand of het wel iets goed is en degene zei nee is niet goed, hij heeft een keer ermee gebaad nadat degene hem zei dat het niet een goede wasie was.
maar over die bloed uit de penis ben ik met hem naar een doemang geweest en die zei dat er vodoo met hem is gedaan en een vrouw heeft dat gedaan en dat hij opgepakt moest worden door de politie. zodat hij terug moest zijn in suri.
hoe kan iemand zo wreed zijn om dat met een ander te doen. hoe kan die vrouw dat doen. ik vind als e die gave hebt gehad van god om mensen te helpen waar ga je e handen vuil maken met dat soort werken.


Niet iedereen heeft er moeite mee zijn /haar handen vuil te maken.Ik heb een oom die al bijna 20 jr,geen relatie en geen sex meer heeft gehad.Toen zijn potentie probleem begon,werd hem gezegd dat de oorzaak winti was.

Zijn ex-vrouw heeft zelf bekend dat zij dat heeft gedaan.Als hij weer sex wil hebben kan dat alleen met haar,maar met niemand anders.
Hij kan alleen beter worden,als hij bij haar terugkeer.Mijn oom heeft overal hulp gezocht,zonder resultaat.Hij weigert ook bij haar terug te gaan.Hij ging bij haar weg,omdat ze vreemd ging.Onderschat de mens niet.

En het mooie van alles is dat deze vrouw winti heeft.Hoe dan....
Daarom geloof ik niet alles wat er gezegd wordt en leef ik meer met wat ik dagelijks meemaak en om me heen zie.De realiteit.
Advertentie
Advertentie

*

goedoe pa

Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #25 Gepost op: 09 september 2010, 17:57 »

Niet iedereen heeft er moeite mee zijn /haar handen vuil te maken.Ik heb een oom die al bijna 20 jr,geen relatie en geen sex meer heeft gehad.Toen zijn potentie probleem begon,werd hem gezegd dat de oorzaak winti was.

Zijn ex-vrouw heeft zelf bekend dat zij dat heeft gedaan.Als hij weer sex wil hebben kan dat alleen met haar,maar met niemand anders.
Hij kan alleen beter worden,als hij bij haar terugkeer.Mijn oom heeft overal hulp gezocht,zonder resultaat.Hij weigert ook bij haar terug te gaan.Hij ging bij haar weg,omdat ze vreemd ging.Onderschat de mens niet.

En het mooie van alles is dat deze vrouw winti heeft.Hoe dan....
Daarom geloof ik niet alles wat er gezegd wordt en leef ik meer met wat ik dagelijks meemaak en om me heen zie.De realiteit.
:great:
*

willy1968

Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #26 Gepost op: 09 september 2010, 18:30 »
Dus daarom kan je niet makkelijk zeggen dat het sofia bada is
Er zit een verhaal achter die niet naar sofia leid
Willy
*

Susie

Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #27 Gepost op: 09 september 2010, 18:40 »
Misschien is die buitenvrouw gewoon onschuldig maar krijg de man zijn straf dat hij de vrouw zo op een beest achtige manier heeft verlaten.
die man is onredelijk geweest, na wang ma mek na vrouw toe..je kan niet zo met een vrouw omgaan en ja, die sma heeft ook haar winti. vooral als ze winti mensen zijn. ga goed met ze om en het zal je goed gaan.
de man is fout, je laat een vrouw in de steek op een beest achtige manier.
boontje komt om zijn loontje. het kan wel zo zijn dat zijn eigen winti hem straf en het zijn de akantasie en de sofia bada die het kunnen doen.. ja het kan wisie zijn of zijn eigen straf.
dat er voodoo met hem is gedaan, komt het door hem, zijn gedrag misschien naar de vrouw.
*

Offline agidakompe

 • ****
 • 137
 • tangi
  • Bekijk profiel
Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #28 Gepost op: 09 september 2010, 19:57 »
susie lees ht verhaal goed dan ga je het begrijpen, heeft niets met ma mekie joe toe temaken. die man was trouw aan zijn vrouw toen hij in nederland was. hij woonde bij zijn schoon familie. te joe sjie dat a sanie no de go boeng dan na foe koti mopo

ondanks hij in nederland was ging hij met haar.
en die families van die man houden niet van haar. en hij is vaak gewaarschuwd door zijn anderen dat die vrouw wat met hem heeft gedaan. en + wilt een man mij niet meer het geeft mij niet het recht een anderen op zulk wijze kwaad te doen. met een bakroe of jorka te bewiesen, geeft mij niet het recht. al heb ik ook winti. wiiensie na mama meki mi en na so mama meki a mang toe.
maar ze krijgt haar verdiende loon
*

derrek

Re: bloed uit zijn penis
« Reactie #29 Gepost op: 09 september 2010, 20:03 »
Hij kan alleen beter worden,als hij bij haar terugkeer.Mijn oom heeft overal hulp gezocht,zonder resultaat.Hij weigert ook bij haar terug te gaan.Hij ging bij haar weg,omdat ze vreemd ging.Onderschat de mens niet.

odi beata ,ik neem aan dati yu omoe abi kromanti tu toch?wat hebben zijn winti's dan gezegt of gedaan want zij willen hun asi ook niet zo zien toch,dat hij geen vrouw meer zou kunnen.....