Adverteren op CC | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Adverteren op CC

  • 0 reactie(s)
  • 2963 x bekeken
  • 0 reactie(s)
  • 2963 x bekeken
Adverteren op CC
« Gepost op: 13 mei 2014, 11:31 »
Culturu.com is een Surinaams webportal waar bezoekers dagelijks Surinaams, Nederlands, Sport en Entertainment nieuws kunnen lezen en bekijken (tv). Daarnaast bied de portal een tal van extra diensten zoals een daghoroscoop, een druk bezochte forumboard, columns, diverse rubrieken, videogalerij etc.

De website is blijvend in ontwikkeling en wordt dagelijks up to date gehouden met boeiende, doelgroepgerichte informatie. De site Culturu.com richt zich vooral op de doelgroep “Surinaamse Nederlanders” mannen en vrouwen tussen de 16 en 50 jaar.

Via Culturu.com kunt u uw boodschap op een wel zeer gerichte manier aan uw doelgroep presenteren.

Ofwel, dit zijn zeer potentiële kandidaten voor uw dienst en/of product.

Culturu.com richt zich niet alleen op de grote ondernemers maar ook de kleine of Middelgrote ondernemers worden serieus behandeld. Want ten slotte is de webportal ook een dag begonnen zonder niets, en weten wij hoe lastig het kan zijn een dienst/product onder de juiste mensen te brengen.

Adverteren op Culturu.com is niet alleen simpelweg een banner plaatsen in het advertentie systeem, wij gaan hierin veel verder dan de meest websites. Wij zullen nader bekijken hoe u via de site Culturu.com uw producten en/of dienst onder de aandacht van de bezoekers kunt brengen.

Omdat de site Culturu.com in eigen beheer is (dus helemaal zelf ontwikkeld) zijn de adverteer mogelijkheden hier eindeloos.
Kortom, adverteren op culturu.com helpt u onderneming verder.

Wil je een advertentie plaatsen op de site culturu.com, stuur dan een email naar info@xarr.nl. Vermeld hierin welke product/dienst je wilt aanbieden aan de bezoekers/leden van Culturu.com. Laat ook weten of je al over promotie materiaal beschikt (banner, teksten etc).


Advertentie
Advertentie