Surinaamse vrouw in de hemel aangekomen | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Surinaamse vrouw in de hemel aangekomen

  • 0 reactie(s)
  • 1065 x bekeken
  • 0 reactie(s)
  • 1065 x bekeken
*

Trogje

Surinaamse vrouw in de hemel aangekomen
« Gepost op: 31 mei 2018, 18:22 »
Een zeer vrome oudere Surinaamse dame komt na een ongeluk in de hemel terecht.
Petrus staat klaar om haar te verwelkomen. Welkom mijn kind zegt Petrus, kom ik zal je eens rondleiden en wegwijs maken. Zo gezegd zo gedaan en terwijl ze zo door de hemel lopen horen ze een vrouw een ijzingwekkende kreet slaken. Moesje wordt wit en vraagt bevend aan Petrus, Wwwwat wwwwas ddddat???? Petrus antwoordt; Wees maar niet ongerust mijn kind, dat is een vrouw die net zoals jij een plaats heeft verdiend in de hemel. Ze boren u een gat in haar hoofd om het aureool te kunnen plaatsen.
Moesje loopt bevend verder met Petrus. Ze is eniszins gekalmeerd als ze een nog ijzingwekkendere kreet hoort. Helemaal wit en trillend over haar hele lichaam vraagt ze aan Petrus: wwwwwat wwwwwaaassss ddddaaatt? Petrus geeft haar hetzelfde antwoord en zegt een vrouw net zoals jij die haar plaats hier heeft verdiend. Ze boren nu gaten in haar rug om haar engelenvleugels te kunnen plaatsen.
Moesje dink a torie. Ze zegt: ik blijf geen minuut langer hier, ik ga weg. Petrus: je hoort hier, je hebt het verdiend. No, no, zegt ze, m’e gwe. Maar je hoort hier zegt Petrus. Geen sprake van zegt moesje, mi dati mi no e tang djaso no wang seconde moro.Waar ga je dan naar toe vraagt Petrus. Desnoods naar de HEL, maar ik blijf niet hier roept moesje.
Maar in de hel gaan ze je verkrachten roept Petrus wanhopig. Moesje antwoordt:
“Alles goed en wel, maar ding olo dati meki keba”


Advertentie
Advertentie