zwanger maar het niet weten... | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

zwanger maar het niet weten...

  • 2 reactie(s)
  • 1446 x bekeken
  • 2 reactie(s)
  • 1446 x bekeken
*

Liones

zwanger maar het niet weten...
« Gepost op: 05 juli 2012, 12:01 »
Blessed Rise ala sma,

Vanmorgen een korte droom gehad..

Ik was ergens in een huis (onbekend voor mij) en sprak met mijn nicht over iets. Ze wees naar haar buik en keek naar die van mij. Ik zei haar dat ik er pas achter was gekomen dat ik 6 maanden zwanger was. Mijn buik was iets bol, maar je zou niet zeggen dat ik zwanger was. Mijn nicht vroeg wie de vader was. Ik gaf aan dat ik het niet wist, omdat ik in mijn berekening eigenlijk niet zwanger kon zijn van de 2 mannen die ik in mijn hoofd had. Voor de een was het te lang geleden en de ander te recent. Ineens was ik in een keuken ofzo. Ik keek naar de woonkamer en die was leeg (als of je gaat verhuizen). Mijn zus was daar aan het praten en ik zei ineens tegen haar: Ik moet je wat vertellen ik ben 6  maanden zwanger". Ze schrok en zei en vroeg me wie de vader was. Ik gaf aan dat ik het niet wist en daarop antwoorde ze me dat ze diep in mij teleurgesteld was en dat ze niet snapte dat ik in mijn situatie  zwanger kon raken. Ik gaf aan dat ik het niet wist, omdat ik gewoon aan de pil was en bloedingen had gekregen en dat ik pas 2 weken wist dat ik zwanger was. Mijn zus was not amused en vroeg wat ik ging doen. Ik zei der dat ik geen abortus meer kon plegen, omdat ik te ver was, maar als ik het had geweten dat ik het kind weg had laten halen omdat ik er niet voor kon zorgen. En toen werd ik wakker. Tijdens mijn droom zag ik een paar keer mijn buik onder een t-shirt..als of er werd ingezoemd erop (weet niet hoe ik het moet beschrijven). Het was geen zwangere buik, maar gewoon hoe me buik nu is.

Wat betekend dit?

Blessie Liones


Advertentie
Advertentie

*

Prodo misie

Re: zwanger maar het niet weten...
« Reactie #1 Gepost op: 06 juli 2012, 07:41 »
Odi Liones,

Deze droom heeft met bepaalde gevoelens( lees: zwanger buik) te maken. Je moet je leven op orde hebben, want de tijd is gekomen om  je erop voorbereiden op hetgeen je bigisma's voor je hebben weggelegd.

Verhuizen( in jouw geval) is een soort van afscheid nemen van het oude en een begin van een nieuwe levensfase( Lees: zwanger zijn).

Het is moeilijk voor jou om dit allemaal te beseffen( lees: je weet niet welke man het is), maar het komt goed. Luister naar je intuitie en laat alle zorgen aan de Allermachtige over.

Blessings,
Prodo Misie
*

Liones

Re: zwanger maar het niet weten...
« Reactie #2 Gepost op: 06 juli 2012, 11:42 »
Odi PM,

Bedankt voor je uitleg....het is me duidelijk!!Soms gebeuren er zo veel dingen in een droom en dan weet ik niet waar het accent nu ligt!

Blessie Liones