Twee keer dromen over beroofd worden | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Twee keer dromen over beroofd worden

  • 0 reactie(s)
  • 379 x bekeken
  • 0 reactie(s)
  • 379 x bekeken
*

Thalia

Twee keer dromen over beroofd worden
« Gepost op: 25 april 2018, 06:37 »
Beste,

Ik heb tot twee keer toe gedroomd dat ik zelf in mijn droom beroofd werd. In de eerste droom kwam ik van en feestje. Me vriend zou me ophalen maar hij was laat dus ik wachtte op straat. In de tussentijd wilde ik hem bellen. In me droom ben ik volgens mij in Rotterdam-west ik woon zelf niet daar.

 Hoe ik me vriend probeer te bellen stuit ik op een groep jongens. Het zijn donkere jongens en er is een lichtkleurige jonge bij. Hij is de aanvoerder van de groep en hij verzoekt me om met hem en die andere jongens in een portiek te gaan staan. Ik ben heel bang in me droom, omdat ik niet weet wat ze met gaan doen. Nadat ik me vriend had gebeld die niet opnam had ik uit voorzorg me tel in me bh gezet.

De jongens staan om me heen en de lichtkleurige jongen zegt geef me je telefoon. Uit angst zeg ik niks en ik staar al die jongens aan. Vervolgens vraagt die jonge me weer naar mijn telefoon. Weer zeg ik niks en sta verstijft stil. De jongens zeggen niks en doen niks tot de lichtgekleurde jongen een stanleymes pakt. Met het mes snijdt hij me jas me blouse en me bh kapot. Mijn telefoon is nu zichtbaar en ik geef het aan de lichtkleurige jongen.  Nu gaan alles jongens weg uit het portiek en ik blijf alleen achter. Tot slot komt me vriend en hij baalt dat dit allemaal met me gebeurd is en dat hij te laat was.

Tweede droom

Ik ben aan het wandelen in Crooswijk. Het is mooi weer. Opeens stuit ik weer op een groep jongens. Ik word weer bang in me droom door die groep. Het zijn toevallig weer donkere jongens. Ik probeer voor de jongens uit te lopen en weg te rennen. Ik wil niet dat ze me telefoon gaan stelen. Toevallig is mijn tel waterdicht ook in het echt. Om die reden beslis ik om de jongens uit de weg te gaan door in het water te springen. Ik dacht dat ze me niet achterna zouden komen.

Ik kan me niet herinneren of ze me achterna kwamen in het water. Hoewel ik in het water me telefoon om hoog hield. Wat me opviel aan het water was dat het niet helder was. Het water stonk en leek op een moeras. Voordat ik het water in sprong kon ik niet zien dat het water zo vuil was. Dit is het einde van mijn tweede droom.

Bedankt dat u mijn dromen wilt lezen en ik hoop dat u me kunt helpen. Ik ga van de week uit en door deze dromen vraag ik me of eerlijk gezegd ben ik bang dat iets me gaat overkomen. Ik hoor het graag van u. Groetjes thalia


Advertentie
Advertentie


Gerelateerde onderwerpen

xx
beroofd worden

Gestart door CheDeLi

2 reactie(s)
1237 x bekeken
Laatste bericht
01 april 2013, 16:05
door CheDeLi
xx
Droom over beroofd worden

Gestart door Chanti

2 reactie(s)
2640 x bekeken
Laatste bericht
28 februari 2013, 12:35
door Chanti
xx
Twee keer na mekaar zelfde droom

Gestart door Mooi misi

2 reactie(s)
446 x bekeken
Laatste bericht
27 maart 2018, 18:05
door Mooi misi
xx
dromen dat ik word beroofd van mijn allakondre ketting

Gestart door jay-velino

6 reactie(s)
3049 x bekeken
Laatste bericht
10 september 2011, 10:45
door jay-velino
xx
3 dromen in 1 keer

Gestart door weeskind

0 reactie(s)
254 x bekeken
Laatste bericht
30 oktober 2017, 08:12
door weeskind