Leren dromen, betere communicatie | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Leren dromen, betere communicatie

  • 1 reactie(s)
  • 888 x bekeken
  • 1 reactie(s)
  • 888 x bekeken
*

Offline JAG

  • *****
  • 541
  • Macedonie sept 2011
    • Bekijk profiel
Leren dromen, betere communicatie
« Gepost op: 29 oktober 2016, 16:58 »
Odi odi,

Goede en of betere  communicatie kan een ieder aanleren.
Vaak lezen wij in dromen topics "plotseling, uit het niets, zomaar'.

Elke droom kent een begin, een middenstuk en een eind. Tussen deze bedrijven door zijn er aanwijzingen waar men op kan leren focussen in de droom en gedurende de droom maar ook hij het opschrijven van de droom. Het 'plotseling, uit het niets, zomaar' krijgt na de communicatie met jezelf geoptimaliseerd te hebben een naam en of uitleg.

Een tip voor het ontwikkelen van jou eigen droom vanger. Dit is een ritueel welke tijd en geduld vergt.

Voor het slapen gaan jezelf in de spiegel recht in de ogen aankijken, zie jezelf en praat met jezelf. Geef jezelf aan dat je helder(der) gaat communiceren, dus ook dromen, over en of met jezelf. Bij het ontwaken drink een glaasje water als eerste actie en ga voor de spiegel staan. Kijk jezelf in de ogen aan en dank jezelf voor alles ook als je meent dat je niet gedroomd heb. Dank het universum voor alles tot dan en de nieuwe dag en al diens ervaringen die op plan staan. Weet dat elk mens elke avond/nacht droomt. Wetenschappelijk bewezen overigens. Dank jezelf, je Winti huishouden en Al-wat-is voor de communicatie, de heldere dromen en maan jezelf vrij en open met jezelf te communiceren. Ook de dromen die jij je niet kan herinneren doen toe in jou spirituele ontwikkeling. Deze zijn even belangrijk als de dromen di je je wel kunt herinneren.
Jezelf in de spiegel aankijken en toespreken is cruciaal want alle communicatie loopt en gaat via jou omdat het jou eigen proces betreft ongeacht of je over anderen droomt het is en blijft jou proces. Dromen zijn in eerste instantie voor jou, jezelf. Het is ook de bedoeling dat je daarin gaat groeien en leren ontcijferen. Hoe goed iemand anders jou droom kan ontcijferen jijzelf groeit niet echt omdat het niet door jou ontcijferd is. Overigens met alle respect naar en voor een ieder die dromen uitlegt.
Zie het maar zo, je hoort ervaring op te doen in een ongelukkige liefdesrelatie maar een ieder weerhoud jou ervan om in een ongelukkige liefdesrelatie te belanden omdat men vanuit gaat dat alleen positieve ervaringen toedoen. Groei je dan?
Naast de communicatie met jezelf voor helder(e) dromen is het opschrijven van je dromen belangrijk en zeer wenselijk. Ook het nalezen van de dromen is belangrijk. Komt iets uit lees de droom dan nog eens na en wellicht dat je meer uithaalt, verborgen tips/hints. Heel belangrijk om niet louter op de angst items in de droom te focussen maar op het geheel te focussen. De plus bestaat niet zonder de min en omgekeerd ook niet.

Kom ik zelf niet uit een droom dan volgt dezelfde dag of de dag erna het antwoord via iemand die mij dierbaar is tijdens een gesprek maar om daar te komen heb ik jaren gezwoegd en tegen mezelf gepraat. Niets is onmogelijk. Elke obstakel op jou pad is van en voor jezelf. Leer hiervan. Het uiteindelijke doel is dat je op termijn je dromen kunt sturen, en tijdens de droom (het reizen) de oplossingen of verheldering krijgt. Je gaat ook beter waarnemen, scherper zijn en de hints en tips die daarvoor onbeduidend of onbelangrijk leken worden je pijlers.

VAN GOD MAG JE ZO LANG OVER DOEN ALS NODIG IS. Er is geen tijdslimiet. Spiritualiteit kent geen tijdslimiet.

Ten overvloede, mensen die dromen uitleg geven moeten en horen er te zijn. Het gaat mij om de spirituele ontwikkeling van elk individu!

Krakti

JAG


« Laatst bewerkt op: 29 oktober 2016, 17:05 door JAG »
Mi no bin de, mi go na waka, di mi doro nomo Sriba dede!

Iedereen zei dat het onmogelijk was. Totdat er iemand langs kwam die dat
niet wist...


The world as we have created it is a process of our thinking. It cannot be changed without changing our thinking.
~ A. Einstein
Advertentie
Advertentie

Re: Leren dromen, betere communicatie
« Reactie #1 Gepost op: 02 november 2016, 16:06 »
Odi JAG,

Mooie boodschap.