Droom over groot zwart paard | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Droom over groot zwart paard

  • 0 reactie(s)
  • 141 x bekeken
  • 0 reactie(s)
  • 141 x bekeken
*

Marcy

Droom over groot zwart paard
« Gepost op: 22 september 2018, 13:24 »
Goedendag lezers,
Soms zijn dromen zo heftig en druk dat je wakker wordt en denkt Wat?!?!!.

De droom begint in een huis. Kinderen zijn aanwezig ik ken ze vaag. Er is gedoe over de plek op de bank ik had een soort van nest gemaakt ( ja ik weet het ook niets anders te noemen)
Er was een blanke man die dacht ik ga daar lekker zitten.
Ik zei hem daar ga je niet zitten dat is mijn plek.

Er verscheen een oude dame de woonkamer werd echt klein. Iedereen zat ongemakkelijk en krap. Ik zei; het is klein hé oma
Ze ging op het kleine stoffe bankje zitten - Ja zei ze dit is geen plek om gasten te ontvangen.

Er ontstond onrust iets over een matras en kinderen ( ik wert het niet).. het moest opgelost worden of zo iets.

Ik ben vertrokken bij drama ben altijd de eerste die vertrekt dus hier ook.
Ik liep in een super Luxe winkelcentrum met grote marmere trappen

Opeens staat er een groot zwart paard glanzend en pure klasse -hij knielde met alle 4 de benen voor mij neer - ik moest gaan zitten - ik dacht, daar kom ik zo echt niet op - toen ging hij liggen zodat ik er wel op kon. En dat deed ik.

Ik rij op dit grote zwarte paard eerst even buiten in het mooie groen boven bossen en rivieren was echt heerlijk en ver boven de grond - toen weer in het luxe winkelcentrum we moesten naar de grote ruimte helemaal boven in het gebouw we vlogen haast over de trappen.

Aangekomen was het paard weg de Opera zaal was vol ik liep richting de openstaande deuren de luxe verlichting zag er schitterend uit - maar het voelde niet goed - iets klopte er niet, dus ik draaide me om - 2 grote mannen of zombies hielde me tegen - U moet die kant op mevrouw...

Ik begon te rennen ik moest de mensen redden maar niet via die ingang. Ik kan je niet zeggen wat hier speelt maar het is niet goed! En vraag me niet waarom maar sommige daar binnen verkeren in groot gevaar

Daar was het paard weer - ik steeg op haar rug dit keer gewoon van de grond ik knie buiging was voldoende - er was een sjieke lichtkleurige dame met flaphoed en witte handschoentjes ze klapte in haar handen en straalde. En zei; Ik ben super trots op jou. Bravo ( ??!?!)

Ik reed met het paard uit het winkelcentrum. Maar toen we buiten de deuren waren -stond tijd stil auto’s,fietsers,wandelaars iedereen keek naar mij ze konden zich niet bewegen het waten die rare ogen die mij aankeken-

Het leek als of die ogen zich in de mensen verstopten ze zwefde in de hoofden van de mensen - ik dacht wat nu weer.. toen begonnen ze allemaal te lachen - mijn paard was opeens een licht gekeurde dame met grote zonnebril in tijgerprint kleding.
Ik ging snel van haar schouders af en excuseerde mij en ging door ik moest die mensen redden.

Ik kwam via de achterkan van het winkel centrum op een groot grasveld daar zag ik bekende ze zaten vast in de getekende lijnen in het gras zij vroegen mij hoe kom jjj hier??! 

Ik kom jullie redden..

Er gebeurde veel meer maar ik stop hier omdat ik graag wil weten wat dit betekend.

Dank u voor het lezen het is een heel verhaal en hoop dat iemand Mij wat inzicht kan geven


Advertentie
Advertentie