AUB uitleg bij deze dromen! | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

AUB uitleg bij deze dromen!

  • 1 reactie(s)
  • 1459 x bekeken
  • 1 reactie(s)
  • 1459 x bekeken
AUB uitleg bij deze dromen!
« Gepost op: 21 augustus 2013, 11:32 »
goedendag alle cc'ers<

Ik loop al een tijdje met veel dromen, waarvan drie telkens bij mij in gedachten komen.

1.
ik was in de lucht boven water, ik daalde af naar het water en ging vervolgens onder water. toen ik eenmaal onderwater was leek het alsof ik kon ademen. Op een gegeven moment zag ik allemaal luchtbellen om mij heen, waarvan ik verbaasd opkeek. Toen zag ik tussen die belletjes een vrouw naar mij toe komen, ze was lichtkleurig en had heeeel lang haar, het was een indiaan, ze zei iets of zong iets voor me in een inheemse taal leek het wel. toch verdween ze weer achter die luchtbellen, en die luchtbellen brachten me naar boven, waar ik uit kwam in een grot.


2. ik was midden in het bos van suriname, het was middernacht met een vrouw. we liepen en we liepen, maar het leek alsof we verdwaald waren. Telkens wou ze me hand vasthouden omdat ze bang was in het donker, ze zat gewoon te beven van angst op een gegeven moment :s. we lopen verder, en op een moment komen bij een rivier aan waar we en paar mensen zien. het leek op een bandje dat bij de rivier zat. toen zag ik voor dat bandje een krokodil heelemaal besmeert met pimba, en naast hem liep een man helemaal besmeert met pimba. langzaam liepen deze twee het water in terwijl de band een liedje zong, ik heb het vaag kunnen horen, maar het ging een beetje als sekule man sekule. ofzoiets. anyway, terwijl dat bandje dat lied zong en die krokodil en die man het water in liepen, transformeerde die man zelf ook in een krokodil. toen ze eenmaal onder water waren verdwenen, kwam eentje naar boven drijven, en toen keek hij mij aan met vuur rode ogen, waarbij ik schrok en wegliep samen met die vrouw.

3. Bijna in al mijn dromen is er een man die een soort van mij begeleid door die droom. altijd is hij er en neemt hij me mee naar gebeurtenissen in mijn droom, bv vorige keer dat ik me ex zag en dat dr apuku met me wou dansen. die man is in bijna elke droom en hij lacht altijd met me. hij is kort en creools met zo een oude pet op zn hoofd.

alvast bedankt voor uw help

CI


Dansi-Man, Mi Na Dansi-Man, Mi Na Wan Ingi Fu Kawna Mi Na Dansi Man
Advertentie
Advertentie

*

Offline love-ly

  • so so lobi
  • ******
  • 8296
  • Just me
    • Bekijk profiel
Re: AUB uitleg bij deze dromen!
« Reactie #1 Gepost op: 21 augustus 2013, 12:09 »
Odi odi CI,

Ik heb je een bericht gestuurd.
Nanga ala lespeki, in deze droom zitten sleutels/boodschappen die voor jou alleen bestemd zijn vandaar mijn bericht.

Love-ly
It's a Love-ly thing