Disclaimer forum Culturu.com | Culturu.com
Suriname Nieuws Magazine

Disclaimer forum Culturu.com

  • 0 reactie(s)
  • 1118 x bekeken
  • 0 reactie(s)
  • 1118 x bekeken
*

Offline Culturu.com

  • Suriname Nieuws Magazine
  • *****
  • 1083
  • suriname ALTIJD dichtbij
    • Bekijk profiel
Disclaimer forum Culturu.com
« Gepost op: 19 mei 2018, 18:00 »
Deze disclaimer geldt voor iedereen die gebruikt maakt van het forum op Culturu.com
Bijdragen op het forum van de forumdeelnemers vallen onder ieders eigen verantwoordelijkheid.


Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Culturu.com niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site. Culturu.com aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de (on)bereikbaarheid van de site.

Beweringen en meningen, geuit in artikelen, het forum en mededelingen op de pagina’s van deze site, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de webmaster, de internetprovider of Culturu.com. Culturu.com kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit de betreffende uitingen.

Culturu.com kan er niet voor instaan dat de informatie op deze site geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Culturu.com garandeert noch ondersteunt enig product of enige dienst genoemd op deze site, noch staat zij garant voor enige door de vervaardiger van dergelijke producten gedane bewering. Met het oog hierop wordt de gebruiker van deze site altijd aangeraden onafhankelijke inlichtingen in te winnen en/of onderzoek te verrichten voor gebruik van via deze site verkregen informatie.

De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Culturu.com behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Links naar andere websites

Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. Culturu.com is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.


« Laatst bewerkt op: 19 mei 2018, 18:33 door Culturu.com »
Advertentie
Advertentie


Gerelateerde onderwerpen

xx
Forum nieuw uiterlijk

Gestart door Culturu.com

0 reactie(s)
797 x bekeken
Laatste bericht
19 juni 2018, 11:36
door Culturu.com
xx
Aankondiging forum werkzaamheden

Gestart door Culturu.com

0 reactie(s)
652 x bekeken
Laatste bericht
17 september 2018, 14:27
door Culturu.com
xx
2x dromen verwijderd op de forum!!! Waarom??

Gestart door Meitie

1 reactie(s)
900 x bekeken
Laatste bericht
23 mei 2014, 16:41
door love-ly
xx
Het forum voor mezelf.......

Gestart door Beata

7 reactie(s)
2492 x bekeken
Laatste bericht
16 april 2012, 21:35
door Loverboy
xx
Winti(muziek) presentstie op wereld forum !!!

Gestart door gnet - neko

12 reactie(s)
2762 x bekeken
Laatste bericht
22 februari 2012, 20:05
door claudia