donderdag 13 mei 2021
26.1 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam

Succesvol adverteren in een handomdraai

Adverteren op culturu.com was nog nooit zo makkelijk!
Kies je advertentie zone, reken je zone af (ook met IDeal) en upload je banner!

Wil je zeker weten dat je onder de aandacht komt van een grote doelgroep Surinaamse Nederlanders? Dan is display advertising op Culturu.com een ideale manier om dat te doen. Het adverteren met banners bestaat eigenlijk al zo lang als het internet bestaat. En je ziet het op elke website! Dat betekent dat het adverteren met banners op een website zeer goed werkt.

Adverteren met een Klein budget

Culturu.com maakt gebruik van een eigen advertentie platform. Je kan dus zelf een advertentie uploaden en laten vertonen op de website. Het advertentie platform is vooral geschikt voor ondernemers met een beperkt budget maar die wel alles uit hun advertentiebudget willen halen.
Het advertentieplatform werkt heel simpel:

1- Kies waar je op de website wilt adverteren (zones)
2- Reken de zones af
3- Upload jouw banners

Elke advertentie zone heeft een aantal dagen of vertoningen dat jouw banner wordt weergegeven op de website. Zijn deze dagen/vertoningen bereikt dan stop de advertentie vanzelf. Zo weet je met je budget waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

Registreer hieronder een account voor de advertentie tarieven en mogelijkheden.

Advertentie campagne

Ook met een bredere advertentiecampagne kan je goed terecht op Culturu.com. Graag denken wij met je mee op welke manier jouw advertentiecampagne succesvol de Surinaams Nederlandse doelgroep kan bereiken. Heb je interesse in het adverteren op Culturu.com neem dan vandaag nog contact met ons op!

Stuur een email naar @