TUI Nederland zet groot in op Suriname

Categorie I Reizen
1

Vanaf april 2017 breidt TUI Nederland haar aanbod reizen naar Suriname fors uit. Suriname wordt hiermee voor meer reizigers een toegankelijke en betaalbare (vakantie)bestemming. Het aanbod is gebaseerd op vluchten van partner Surinam Airways, en vanaf juli een vlucht op Paramaribo met de eigen airline van de reisorganisatie.

Het aantal hotels, rivierresorts en het aantal rondreizen wordt uitgebreid, om zo een zeer ruime keuze aan scherp geprijsde vakanties aan te bieden. Het bezoek aan Suriname kan eenvoudig gecombineerd worden met een reis naar Curaçao. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gecombineerde vluchten, waarbij er heen gevlogen wordt op Paramaribo en, na een tussenvlucht met SLM, weer vanaf Curaçao terug gevlogen kan worden naar Amsterdam. Naast pakketreizen kunnen ook losse tickets worden geboekt.

TUI heeft veel vertrouwen in de toeristische ontwikkeling van Suriname vanuit Nederland en is zelfs bezig met plannen om haar eigen accommodatie-concept TIME TO SMILE lokaal op te zetten. Ook is er een groot en divers aanbod georganiseerde rondreizen in het zomerprogramma opgenomen. Er worden ook rondreizen aangeboden door het TUI-merk Kras.

Vanaf april 2017 zijn er vluchten op maandag en zaterdag, met de A340 van Surinam Airways. Vanaf juli 2017 komt daar een derde vlucht bij op maandag, met de Boeing 787 Dreamliner van TUIfly. Op alle vluchten, zowel bij TUIfly als Surinam Airways, is 25 kilo ruimbagage inbegrepen. Aan boord krijgt de reiziger een warme maaltijd en snacks, en tijdens de reis naar Amsterdam, ontbijt. Ook de drankjes en het entertainment zijn inbegrepen.

De vakanties naar Suriname zijn al te boeken en vanaf deze week ligt er ook een speciale Suriname brochure bij de TUI winkels en de ANVR-reisbureaus.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here