SFB komt voorlopig niet vrij

Categorie I Algemeen
1

De Nederlandse rappers Frenna (Francis Edusei) en Priceless (Jackie Osei) van de rapgroep Strictly Family Business (SFB) blijven in hechtenis en komen niet eerder vrij. “Ons verzoek is afgewezen”, zegt advocaat Humphrey teleurgesteld.

De raadsman had samen met collega Maureen Nibte een verzoek ingediend bij de rechter-commissaris om Frenna en Priceless voorlopig in vrijheid te stellen. De rechter-commissaris heeft besloten om dat verzoek niet in te willigen. Dat betekent dat ze voorlopig blijven vastzitten en het proces doorgaat. Op basis waarvan het verzoek is afgewezen is Schurman nog niet bekend.

Ook KM blijft voorlopig vastzitten. Hij heeft als enige toegegeven seks te hebben gehad met het toentertijd 15-jarige meisje. KM was toen 17 jaar en zou volgens zijn advocaat niet hebben geweten dat het meisje pas vier maanden later 16 zou worden. KM ontkende overigens dat Frenna en Priceless bij de vrijpartij betrokken waren.

De advocaat van de rappers gaat in beroep tegen de afwijzing van zijn verzoek en zal binnenkort ook om vrijlating van KM vragen.


1 REACTIE

  1. wat gebeurt daar in Suriname. als dat meisje vieze dingen wilt doen is het toch niet die jongen zijn schuld.bijna iedereen heeft vieze dingen gedaan. dan moet je half Suriname opsluiten. als het een man was die vieze dingen met dat kind deed dan zeg ik . ja sluit hem op. hij is 17 zij 15. is jeugd die expertimenteerd. sex. ja elk jeug bijna doet stiekem vieze dingen. krasie. en als de ouders en dat meisje aangeven dat het zo niet hoeft. dan moet het toch stoppen.hoe moet die jongen ruiken dat ze geen 16 is als zij zegt ..doe doe je mag.. moest ze eerst haar paspoort tonen hoe oud ze is. in NL als je drank koop moet je een ID tonen. maak dan een wet voor sex laat eerst je paspoort zien aan elkaar. verboden vieze dingens te doen onder jeugdigen. wie heeft nooit vieze dingens gedaan. ik niet.. Jij…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here