Auto na 6 maanden weer terug gevonden in parkeergarage

Categorie I Opmerkelijk
1

Een Brit die zijn BMW al zes maanden kwijt was, omdat hij niet wist in welke parkeergarage hij geparkeerd stond, is dit weekend eindelijk met zijn auto herenigd.

Een vriend van de man had de auto geleend, toen hij afgelopen augustus vanuit Schotland over was gekomen, om een concert in het stadion van Manchester City te bezoeken. Hij parkeerde in een garage in de buurt, maar na het concert wist hij niet meer in welke garage hij de auto had geparkeerd.

De twee gingen verschillende parkeergarages in de buurt af, op zoek naar de auto, maar gaven na 5 dagen het zoeken op. Daarna mailden ze alle garages om te kijken of de auto was weggesleept of gevonden, maar ook dat bleef zonder resultaat. Uiteindelijk gaf de man de auto maar op als gestolen.

Pas afgelopen weekend kreeg de man goed nieuws van de agenten, de BMW was gevonden. „We kunnen wel bedenken wat de betaalautomaat zegt als ze het ticket invoeren,” grapte de politie op Twitter.

Het is niet bekend of de man het parkeerkaartje nog heeft, maar agenten schatten de parkeerkosten in rond de 5000 pond (5800 euro).


1 REACTIE

  1. wat een gek zeg. het zal je maar gebeuren dat je tussen al die miljoenen autos moet zoeken.doet me denken aan een film night rijder. kitt(auto) waar ben je.en je hebt je auto. als jij je parkeer kaart kwijt ben betaal je ook een hoop geld. 5000 euro voor 6mnd parkeer geld. zo zie je maar hoeveel die gasten verdienen want ze zijn altijd vol met autos.. rijk worden ze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here